Κέλλυ Κελεκίδου: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη - "Δεν μπορεί να διαχειριστεί..."

Όλα όσα είπε η Κέλλυ για τη σχέση με το σύζυγό της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κέλλυ Κελεκίδου: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη -

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό και μια πανέμορφη οικογένεια. Η καλλονή τραγουδίστρια εκτιμάει πολύ τον σύζυγό της και αυτό είναι ολοφάνερο. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα μίλησε για τον Νίκο Κουρκούλη, τη σχέση τους και την οικογενειακή τους ζωή.

Η όμορφη Κέλλυ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το "μυστικό" για μία ισορροπημένη και πετυχημένη σχέση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιδιά τους, στον Νίκο και τη στάση του απέναντί τους και γενικότερα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω την απολαυστική συνέντευξη.

Αυτά είναι όλα όσα είπε η Κέλλυ Κελεκίδου για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι σταρ;

Ο Νίκος είναι μια κατηγορία από μόνος του, αυτό άλλωστε το έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων. Είναι ένα αυτοδημιούργητο παιδί, έχει μάθει μόνος του κιθάρα, πιάνο, και μόνος του έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα, γιατί από μικρός ήθελε ν’ ασχοληθεί 100% μ’ αυτό. Αγγίζει μια γκάμα που περιλαμβάνει πάρα πολλά είδη τραγουδιών, μπορεί να τραγουδάει άπειρες ώρες, είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης.

Μοιράζεσαι μαζί του τη ζωή σου, ενώ είσαι κι εσύ στον ίδιο χώρο... Μπορείς να τον αξιολογήσεις αντικειμενικά;

Ναι, σαφέστατα, γιατί καθένας έχει τη δική του γνώμη, όσον αφορά στο θέμα των επιλογών του, είμαστε και οι δύο πολύ αυστηροί κριτές, ο ένας με τον άλλον.

Κέλλυ Κελεκίδου Κουρκούλης Σχέση Συνέντευξη

Ακούει ο ένας τον άλλον;

Όχι πάντα, γιατί είμαστε κι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον στη διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη ν’ αλλάξει γνώμη, όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος από τους δύο μας επιλέξει κάτι και το θεωρήσει σωστό, ούτε εγώ ούτε εκείνος επεμβαίνει, είναι σεβαστό να μην πνίγει τον άλλον, να μην τον καταπιέζει.

Τι μπαμπάς είναι ο Νίκος Κουρκούλης;

Αγαπάει τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ’ ακούσεις κι ένα: «Κέλλυ...» Λέει... λέει... αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς, η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά ο Νίκος γενικότερα, παρ’ όλο που δεν του φαίνεται, θα μιλήσει μια φορά και... αυτός, νομίζω, είναι κι ο ρόλος του παραδοσιακού μπαμπά. Οι μαμάδες μπορούμε να πούμε κάτι 15-20 φορές...

"Λένε συνέχεια ότι χωρίζω, δεν μπορώ να..." είπε πρόσφατα η όμορφη τραγουδίστρια. Διαβάστε εδώ.

Κέλλυ Κελεκίδου: Έτσι είναι χωρίς ρετούς το κορμί της - Οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό

Η Κέλλυ Κελεκίδου ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό και «έριξε» το Instagram. Το σώμα της χωρίς ρετους είναι πραγματικά υπέροχο, αφού η ίδια γυμνάζεται και προσέχει και πάρα πολύ την διατροφή που κάνει.

Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε τις πρώτες της βουτιές και έκανε ανάρτηση με το μαγιό της στο Instagram. Η ίδια αν και μανούλα δυο παιδιών διαθέτει άψογες αναλογίες.

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στο instagram τις πρώτες της φωτογραφίες μα μαγιό και πάθαμε πλάκα με το πόσο καλλίγραμμο είναι το σώμα της. Η ίδια διατηρεί τις αναλογίες της με διατροφή και εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής.

«Γενικά τρώω τα πάντα και δεν στερούμαι τίποτα. Μερικές φορές τρώω υπερβολικά πολύ. Έχω καταφέρει να βρω το μυστικό, που άλλους οργανισμούς μπορεί να μην τους βοηθάει, εμένα όμως με βοήθησε πολύ. Τρώω πολλά μικρά γεύματα ανά 2-3 ώρες» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη της η Κέλλυ Κελεκίδου. Πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια απέκτησε κι άλλο "παιδί" με τον Κουρκούλη.

Δείτε την ανάρτηση της: