The Voice - highlights: Ο τσακωμός Ρουβά με Ζουγανέλη, η ανιψιά του Μουζουράκη και η συγκίνηση της Παπαρίζου

Όσα είδαμε χθες, 15/11

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights: Ο τσακωμός Ρουβά με Ζουγανέλη, η ανιψιά του Μουζουράκη και η συγκίνηση της Παπαρίζου

Το χθεσινό 15/11 επεισόδιο του The Voice, είχε απ'όλα! Παρακολουθήσαμε έναν μικρό τσακωμό ανάμεσα στην Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σάκη Ρουβά, την ανιψιά του Πάνου Μουζουράκη να τραγουδά, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου να συγκινείτε.

Η 10η blind audition ξεκίνησε και ο Πάνος Μουζουράκης εισέβαλε στο πλατό με έναν διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους κριτές, με αποτέλεσμα να βάλουν όλοι τα γέλια.

Αναλυτικά, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει στην ομάδα της είκοσι τρία ταλέντα, ο Πάνος Μουζουράκης είκοσι δύο, η Έλενα Παπαρίζου έχει επιλέξει είκοσι πέντε και ο Σάκης Ρουβάς είκοσι έναν.

Χθες λοιπόν, o Πάνος Μουζουράκης θέλησε να κάνει την ανατροπή και μπήκε στο πλατό με πατίνι!

The Voice: Ο τσακωμός Σάκη Ρουβά – Ελεονώρας Ζουγανέλη

Στην σκηνή ανέβηκε, ο 30χρονος Σταύρος Πηλιχός, ερμήνευσε το τραγούδι «Ως κι οι θάλασσες» και έκανε και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν. Ωστόσο, οι δυο ήταν εκείνοι που λογομάχησαν για τον παίκτη, αλλά τελικά εκείνος δεν πήγε σε κανένας από τους δύο.

«Κάγκελο» ο Μουζουράκης – Η ανιψιά του πήγε στο Voice και δεν την γνώρισε

Η νεαρή κοπέλα τραγούδησε έκανε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Ωστόσο, μόλις η παίκτρια είπε στον Πάνο Μουζουράκη ποια είναι η μαμά της και ότι έχουν το ίδιο επίθετο, εκείνος τρελάθηκε γιατί είχε να την δει από τότε που ήταν μικρή. Στη συνέχεια και πήγε να δει την οικογένεια της και τους χαιρετήσει και να τους αγκαλιάσει.

Η συγκίνηση της Έλενας Παπαρίζου

Μπορεί να μην γύρισε κανείς, όμως παίκτρια κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές και κυρίως την Έλενα Παπαρίζου.

Αποκάλυψε ότι το 2010 πήγαινε στο Δημοτικό και είχε δει την τραγουδίστρια σε μία συναυλία της στην Πτολεμαΐδα και εκείνη στάθηκε η αφορμή να ασχοληθεί με το τραγούδι, αυτό το γεγονός έκανε την κριτή να συγκινηθεί. H Παπαρίζου να πούμε πως κάνει καυτές εμφανίσεις στο show και αναστατώνει.