Έλλη Κοκκίνου: Μας άνοιξε την κουζίνα της και "τρελαθήκαμε" - Όλη η διακόσμηση έχει μόνο ένα χρώμα...

Φωτογραφία από την ώρα του μαγειρέματος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλλη Κοκκίνου: Μας άνοιξε την κουζίνα της και

Την κουζίνα του σπιτιού της μας άνοιξε η Έλλη Κοκκίνου και είδαμε την απίστευτη διακόσμηση της, που είναι βγαλμένη σαν από κάποιο περιοδικό. Έχει μόνο ένα χρώμα και θα την ζηλέψετε.

Η τραγουδίστρια μπορεί να είναι μια συνεπής επαγγελματίας και να έχει αυξημένες υποχρεώσεις, ωστόσο, καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα της και μαγειρεύει για το γιο της.

Εν μέσω lockdown μάλιστα, το έχει ρίξει περισσότερο στην μαγειρική! Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μας έδειξε και μερικές από τις δημιουργίες της,

Όσον αφορά την διακόσμηση, είναι μοντέρνα με αποχρώσεις του γκρι, τόσο στα ντουλάπια, όσο και στα πλακάκια. Άλλος άνθρωπος μετά απο αυτή την αλλαγή η Έλλη!

Έλλη Κοκκίνου κουζίνα σπιτιού

Έλλη Κοκκίνου: Την είδαμε στο Σύνταγμα με το ποδήλατο της!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βόλτας της στο κέντρο της Αθήνας. Με sporty look η Έλλη Κοκκίνου έκανε ποδήλατο στο Σύνταγμα έχοντας στο πλευρό της τον καλό φίλη της και δημοσιογράφο της εκπομπής “Love it”, Μάνο Μαγιάτη.

Η Έλλη Κοκκίνου τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει το μοτίβο της ζωής της και πλέον η γυμναστική και η συστηματική διατροφή αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Αυτός είναι και ο λόγος που η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται πάντα σε φόρμα.

Αυτή την περίοδο, η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αφού η επέλαση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει πλήξει τον καλλιτεχνικό χώρο και έχει αφήσει ελάχιστα περιθώρια για εκδηλώσεις.

Έτσι, έχει απεριόριστο χρόνο να χαρείς τις βόλτες, τους φίλους και φυσικά τον μοναχογιό της, Αλέξανδρο.

undefined'Ελλη Κοκκίνου

Έλλη Κοκκίνου: Σοκάρει το κορμί της στα 50!

Η Έλλη Κοκκίνου είναι από τις γυναίκες που προσέχουν πολύ την σιλουέτα τους και τον τρόπο ζωής τους! Αυτό μάλιστα φαίνεται καθώς η τραγουδίστρια διαθέτει ένα απο τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στα 50 της χρόνια!

Η τραγουδίστρια έχει το κορμί και δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της με μπλε ολόσωμο μαγιό αποχαιρετώντας έτσι το καλοκαίρι!

Γυμνασμένη και πάντα σε φόρμα η Έλλη Κοκκίνου παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μαμά έχει καταφέρει να διατηρήσει την τέλεια σιλουέτα της.

Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πώς κατάφερε να χάσει 22 κιλά.

Συγκεκριμένα είπε πως κάθε μέρα περπατούσε από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα για περίπου τέσσερις ώρες. Αλλά δεν είναι μόνο η άσκηση το μυστικό της.

«Έχω πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο ακολουθώ κατά γράμμα. Έχω κόψει εντελώς το αλάτι και τη ζάχαρη και κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την πρόοδο και τις ανάγκες μου ο διαιτολόγος μού αναπροσαρμόζει τη διατροφή μου», έχει πει η ίδια.Κόκκ'ινου μαγι'ο