Άλλος άνθρωπος η Έλλη Κοκκίνου - Η αλλαγή που της... άλλαξε το πρόσωπο

Είναι μια κούκλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Έλλη Κοκκίνου - Η αλλαγή που της... άλλαξε το πρόσωπο

Η Έλλη Κοκκίνου, μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι που πέρασε αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση της, η οποία την έκανε άλλο άνθρωπο. Άλλαξε το πρόσωπο της, αφού την έκανε πιο γλυκιά.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της καρέ και ενθουσιασμένη, θέλησε να δείξει το αποτέλεσμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε με τα νέα της μαλλιά και είναι κούκλα.

Έλλη Κοκκίνου μαλλιά αλλαγή

Να σημειώσουμε πως, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», το μεσημέρι του Σαββάτου η Έλλη Κοκκίνου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να "ξεφορτωθεί" από πάνω της 22 ολόκληρα κιλά. Δεν ήταν δίαιτα.

Έλλη Κοκκίνου: Σοκάρει το κορμί της στα 50!

Η Έλλη Κοκκίνου είναι από τις γυναίκες που προσέχουν πολύ την σιλουέτα τους και τον τρόπο ζωής τους! Αυτό μάλιστα φαίνεται καθώς η τραγουδίστρια διαθέτει ένα απο τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στα 50 της χρόνια!

Η τραγουδίστρια έχει το κορμί και δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της με μπλε ολόσωμο μαγιό αποχαιρετώντας έτσι το καλοκαίρι!

Γυμνασμένη και πάντα σε φόρμα η Έλλη Κοκκίνου παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μαμά έχει καταφέρει να διατηρήσει την τέλεια σιλουέτα της.

Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πώς κατάφερε να χάσει 22 κιλά. Δείτε πως!

Συγκεκριμένα είπε πως κάθε μέρα περπατούσε από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα για περίπου τέσσερις ώρες. Αλλά δεν είναι μόνο η άσκηση το μυστικό της.

«Έχω πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο ακολουθώ κατά γράμμα. Έχω κόψει εντελώς το αλάτι και τη ζάχαρη και κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την πρόοδο και τις ανάγκες μου ο διαιτολόγος μού αναπροσαρμόζει τη διατροφή μου», έχει πει η ίδια.

Έλλη Κοκκίνου γυμνασμένηΈλλη Κοκκίνου κορμί στα 50 τηςΈλλη Κοκκίνου κορμί