Οργίασε το Ιnstagram με την φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από το μπάνιο της

Θα μείνετε... «κάγκελο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οργίασε το Ιnstagram με την φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από το μπάνιο της

Το Instagram πριν από λίγες ώρες οργίασε με μια φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός, είχε γεμίσει την μπανιέρα της και δεν δίστασε να δημοσιεύσει στιγμιότυπο.

Μπορεί να έχουμε lockdown, ωστόσο, προσπαθεί να περάσει όσο πιο όμορφα μπορεί την καραντίνα. Περισσότερο χρόνο βέβαια, περνάει με την οικογένεια της, με την οποία άναψαν το τζάκι που κοσμεί το σαλόνι τους.

Όταν όμως η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, της αρέσει να κάνει την γυμναστική της και να περιποιείται την επιδερμίδα της. Έτσι, χθες θέλησε να γεμίσει την μπανιέρα της και να "βουλιάξει" μέσα.

Στο προφίλ της στο Instagram, μοιράστηκε στιγμιότυπο, το οποίο δεν γίνεται βέβαια να περάσει απαρατήρητο.

Αθηνά Οικονομάκου μπάνιο σπιτιού

Σούσουρο με φωτογραφία Οικονομάκου - Μιχόπουλου στο Instagram! Τι συνέβη λίγες μέρες μετά τον γάμο

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, γιορτάζει σήμερα την ονομαστική του εορτή και η πανέμορφη ηθοποιός δεν παρέλειψε να του ευχηθεί με μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί λίγο μετά τον γάμο.

Το ζευγάρι πολύ συχνά δημοσιεύει προσωπικές του στιγμές, επιβεβαιώνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι.

Το πρωί της Κυριακής η Αθήνα επέλεξε να ευχηθεί στον αγαπημένο της αναρτώντας μια φωτογραφία τους throwback που είχαν τραβήξει λίγες μέρες μετά τον εντυπωσιακό γάμο τους,

Η λεζάντα που συνόδευσε την συγκινητική αυτή φωτογραφία ήταν η εξής: «Αυτό κι αν είναι throwback. 11/10/2018 λίγες μέρες μετά το γάμο μας στην υπέροχη-άδεια Μύκονο. Εύχομαι σύντομα πολλά νέα ταξίδια και μοναδικές εμπειρίες αγάπη μου!!Χρόνια σου πολλά!!!!Να σε χαιρόμαστε». Το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην Αθηνά Οικονομάκου για την επέτειό τους!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η Αθήνα Οικονομάκου:

Φωτογραφία οικονομάκου και μιχοπούλου