Χαμός στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου - Η εικόνα που σήκωσε θύελλα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου - Η εικόνα που σήκωσε θύελλα

Χαμό προκάλεσε η Μελίνα Ασλανίδου με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε. Μια εικόνα που δημοσίευσε, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στου διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να σχολιάσουν. Μερικοί συμφώνησαν, μερικοί ωστόσο, όχι.

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram, όπου επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσω live και φωτογραφιών.

Σε μια από τις πρόσφατες ωστόσο αναρτήσεις της, είδαμε να "πετάει" ένα δυνατό υπονοούμενο για τους ανθρώπους που πετάνε "πέτρες" και " λάσπη" στους συνανθρώπους τους.

Στα σχόλια πολλοί follower της συμφώνησαν, μερικοί ωστόσο το θεώρησαν υπερβολικό.

Να πούμε πως, χαμός κάνει και μια είδηση που βγήκε για την Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα.

Μελίνα Ασλανίδου ανάρτηση instagram

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και μία πολύ τρυφερή εξομολόγηση, με την οποία κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο, να «λυγίσει».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται ένα σωρό στιγμιότυπα με τους followers της ενώ ανεβάζει και θέματα που την απασχολούν προκειμένου να κάνει το δικό της σχόλιο.

Αυτή είναι η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία γράφει «Εγώ σε αγαπώ» και τη συνόδευσε με μία ιδιαίτερη λεζάντα. Βέβαια τις προηγούμενες μέρες άφησε "άφωνους" τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία της από το παρελθόν. Δειτε τη εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

«Απλά τα πράγματα ... άνευ όρων .. χωρίς δεύτερη σκέψη ... όλα είναι αγάπη ...», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου κάτω από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.