Άναψαν τα αίματα στο Happy Day: Παρουσιάστρια και ομάδα φώναζαν στον αέρα

Τα πάνω κάτω στον σταθμό του ALPHA πρωί πρωί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άναψαν τα αίματα στο Happy Day: Παρουσιάστρια και ομάδα φώναζαν στον αέρα

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας 16/11 στο πλατό του Happy Day, με την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει τον διαιτητή σε μια συζήτηση της ομάδας της! Η ένταση είχε ανέβει και κάποιος έπρεπε να επιβάλλει την τάξη!

Αφορμή για να ανάψουν τα αίματα ήταν κάποιες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη σχετικά με το επίδομα των 800 ευρώ και τους «τεμπέληδες». Η influencer θέλησε το απόγευμα της Κυριακής να απαντήσει μέσα από το instagram της για το τι πραγματικά εννοούσε και... δεν ξέρουμε αν τα έκανε καλύτερα ή χειρότερα!

Τότε ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Παπανώτας ήρθαν σε σύγκρουση με τον έναν να θεωρεί την Τούνη επιχειρηματία και πως εν μέρη έχει δίκιο που μιλάει και τον άλλον να μην θέλει να δεχτεί την γνώμη της!

Ενώ η κουβέντα είχε ανάψει για τα καλά στο Happy Day και οι τόνοι είχαν ανέβει, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε στη συνέχεια:

«Δικαιώνω και κάποιους από αυτούς που ενοχλήθηκαν γιατί είμαστε σε μια περίοδο που τα νεύρα είναι τεταμένα, που υπάρχει το άγχος που θα μας πάει όλη αυτή η ιστορία, απλά, καμιά φορά, είναι τι λες και πώς το λες. Καμιά φορά, ο τρόπος που λες κάτι και πώς το επικοινωνείς με τη γλώσσα του σώματος, μπορεί να ενοχλήσει. Ήθελε διευκρίνιση και όχι με ύφος όλοι τεμπέληδες. Ότι εσύ η εργασιομανής και όλοι οι άλλοι είναι τεμπέληδες; Θέλει λίγο προσοχή και λίγο σεβασμό για να μη βγεις στη σέντρα».

Happy Day: Αποχώρισε από το πλατό η Τσιμτσιλή μετά την άβολη ατάκα του Φραγκολιά

Το έκανε και πάλι το θαύματα του Κώστας Φραγκολιάς που είναι το πειραχτήρι του Happy Day και... πήρε την μασκούλα της κι έφυγε από το πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Τι συνέβη με Φραγκολιά - Τσιμτσιλή στο Happy Day

Πάσα για διαφημίσεις έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, τονίζοντας πως θέλει να πάει στο καμαρίνι της να κάνει μια δουλειά.

Κι ενώ ήταν έτοιμη να φορέσει τη μάσκα της και να αποχωρήσει από το πλατό, μια ατάκα που… ξεστόμισε ο Κώστας Φραγκολιάς την έκανε να “παγώσει”.

  • ΣΤ.ΤΣ.: Λοιπόν, βάζω τη μάσκα μου να πάω κι εγώ λίγο στο καμαρίνι μου να κάνω μια δουλίτσα…
  • Δ.Π.: Πήγαινε.
  • ΣΤ.ΤΣ.: Κι επιστρέφουμε με…
  • Κ.ΦΡ.: Πας για πιπί;

Φυσικά όλοι έβαλαν τα γέλια, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που δεν παρεξήγησε την ατάκα του συνεργάτη της.