Η Σάσα Σταμάτη "αδειάζει" την Τούνη για το κολάζ της ατάκας 800 ευρώ: Στη φόρα το ηχητικό της συνέντευξης

Έγινε τελικά μοντάζ στα λόγια της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σάσα Σταμάτη

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό, βγήκε στη δημοσιότητα το ηχητικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη στη Σάσα Σταμάτη και μαζί της, η αλήθεια για την επίμαχη δήλωση για τα 800€ που έκανε η influencer.

Το Σαββατοκύριακο, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω του νέου lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα και μεταξύ άλλων σχολίασε και τα 800 ευρώ που παίρνουν όσοι έχουν βγει σε αναστολή - δείτε εδώ το δημοσίευμα.

Η Θεσσαλονικιά influencer δέχθηκε μεγάλη κριτική για τη συγκεκριμένη δήλωσή της και έτσι μέσα από τον λογαριασμό της ξεκαθάρισε πως τα λόγια της δεν παραποιήθηκαν αλλά έγιναν «κολλάζ».

Αυτό είναι το ηχητικό από τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη

Το συγκεκριμένο ζήτημα έγινε θέμα συζήτησης και στο Πρωινό και η εκπομπή είχε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το τηλεφώνημα που έκανε η Σάσα Σταμάτη με την Ιωάννα Τούνη, μέσα από το οποίο φαίνεται ακριβώς αν όντως έχει γίνει «κολλάζ» στις δηλώσεις της.

Πώς δικαιολόγησε η Ιωάννα Τούνη τη δήλωσή της στο Instagram

Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση.

Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα. Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεωκοπήσει και να μην υπάρχει πια…

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…” .