Νεκρή σε τροχαίο διάσημη παρουσιάστρια

Ασύλληπτος θρήνος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεκρή σε τροχαίο διάσημη παρουσιάστρια

Θρήνος επικρατεί στην τηλεόραση των ΗΠΑ με την είδηση πως σε ηλικία 26 ετών πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα η παρουσιάστρια του NBC, Τζένι Λεντσίνι.

Όπως γράφεται, έχασε τη ζωή της έπειτα από δυστύχημα που είχε με μηχανή, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο στη Φλόριντα και πέθανε ακαριαία. Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε και στα τραύματά της.

«Η Τζένι ήταν ένα φωτεινό πλάσμα, χαρισματικό, ένα ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών με ένα λαμπερό χαμόγελο. Ήταν αυθεντική, ταπεινή και πάντα ευγενική» είπε η αντιπρόεδρος του KTIV, Μπρίτζετ Μπριν.

«24+ ώρες αργότερα και ακόμα δεν έχω λόγια. Φοβερό και τραγικό είναι τα λόγια που μου έρχονται συνεχώς το κεφάλι μου. Αισθάνομαι απέραντη θλίψη. Είναι απλά απαίσιο» δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής ειδήσεων του NBC2, Τιμ Κλούτσαριτς.

Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό, αγαπημένος και πασίγνωστος ηθοποιός.

Παρουσιάστρια Τζένι Λεντσίνι τροχαίο νεκρή

Πέθανε πασίγνωστος Βρετανός παρουσιαστής

Γνωστός και επιτυχημένος Βρετανός παρουσιαστής και κωμικός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών.

Ο λόγος για τον Den O' Connor. Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μια εβδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο ύστερα από πτώση στο σπίτι του στο Buckinghamshire.

Ο παρουσιαστής ενώ αναμένονταν να φύγει, ξαφνικά η κατάσταση του χειροτέρεψε αρκετά με αποτέλεσμα να φύγει απρόσμενα από την ζωή, αφήνοντας πίσω του 5 παιδιά.

Το βράδυ του Σάββατο ο παλιός manager και οικογενειακός φίλος του Pat Lake-Smith έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση. Δυστυχώς πέθανε και ο Τομ Χάινσον!

«Ο Des, ο οποίος ήταν 88 ετών, αγαπήθηκε από όλους. Ήταν χαρά να συνεργάζεσαι μαζί του. Ήταν ταλαντούχος, διασκεδαστικός, θετικός, ενθουσιώδης, ευγενικός και απόλυτα επαγγελματίας. Αγαπούσε τη ζωή και θεωρούσε τον ενθουσιασμό σχεδόν εξίσου σημαντικό με το οξυγόνο. Λάτρευε την οικογένειά του».

Πέθανε γνωστός βρετανός παρουσιαστής