Κορωνοϊός: Έχασε την μάχη πασίγνωστος ηθοποιός

Δυστυχώς..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Έχασε την μάχη πασίγνωστος ηθοποιός

Την Δευτέρα 9/11 το πρωί έφυγε σε ηλικία 85 ετών έφυγε από την ζωή πασίγνωστος ηθοποιός από την Ινδία καθώς έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο λόγος για τον Soumitra Chatterjee, ο οποίος έχει αγαπηθεί κυρίως για τις δουλειές του με τον οσκαρικό σκηνοθέτη Satyajit Ray με την καριέρα του να έχει σημειώσει 6 δεκαετίες. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 300 ταινίες και εκτός από ηθοποιός ήταν θεατρικός συγγραφές και ποιητής.

Στις 6 Οκτωβρίου ο θρυλικός ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοιό. Η καριέρα του κράτησε για περισσότερο από έξι δεκαετίες. Με κορωνοϊό και η αδερφή κορυφαίας ηθοποιού!

Έχασε την μάχη με τον κορωνοιό πασίγνωστος ηθοποιός

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος ηθοποιός

Σύσσωμη η καλλιτεχνική κοινότητα θρηνεί το θάνατο ενός πασίγνωστου ηθοποιού, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του και έχει γράψει ιστορία με τις ερμηνείες του. Ο πασίγνωστος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών την Τρίτη και έχει βυθίσει τους πάντες στο πένθος.

Λόγος γίνεται για τον Μπεν Κρος που όλοι γνώρισαν μέσα από τον ρόλο του και την θρυλική ταινία "Οι Δρόμοι της Φωτιάς" (Chariots of Fire, 1981, σε σκηνοθεσία του Χιου Χάντσον). Ο ηθοποιός πέθανε εχθές Τρίτη, όπως ενημέρωσε ο μάνατζερ του.

Πέθανε ο πασίγνωστος ηθοποιός Μπεν Κρος

«Ο Μπεν πέθανε ξαφνικά έπειτα από σύντομη ασθένεια», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο ατζέντης του στο Λος Άντζελες. Με αυτόν τον τρόπο ενημέρωσε τον κόσμο για το θάνατο του σημαντικού Βρετανού θεατρικού και κινηματογραφικού ηθοποιού, Μπεν Κρος,

Μπεν Κρος Πέθανε  Ηθοποιός

Παράλληλα, έναν άλλο θάνατο θρηνεί η Ελλάδα, τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη

Θρήνος! Πέθανε ο Δήμος Καλαμπαλίκης

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας με την είδηση πως ο Δήμος Καλαπαλίκης πέθανε με φρικτό τρόπο καθώς ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε και του αφαίρεσε τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο Δήμος Καλαμπαλίκης, 61 ετών, γύρω στις 7:00 το πρωί έκανε το καθιερωμένο πρωινό του περπάτημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Την ώρα που ο 61χρονος Αυτοδιοικητικός βρισκόταν λίγο πριν την είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου και περπατούσε στην άκρη του δρόμου, μια 80χρονη οδηγός η οποία προφανώς δεν τον είδε, τον παρέσυρε και τον χτύπησε πολύ άσχημα, αφού τον πέταξε ψηλά και έσπασε ακόμα και στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου.

Η οδηγός ήταν σοκαρισμένη και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε τι έγινε.

Ο Δήμος Καλαμπαλίκης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαρύτατα τραυματισμένος στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Ο άτυχος άνδρας ήταν συνταξιούχος αστυνομικός και για πολλά χρόνια υπηρέτησε Διοικητής της Tροχαίας Aυτοκινητοδρόμων στις Θερμοπύλες. «Τόσες ώρες ατελείωτες μέσα στους δρόμους και στην εθνική οδό και να τον χτυπήσει αυτοκίνητο σε αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να το πιστέψω....», έλεγε συνάδελφός του αστυνομικός στο LamiaReport.