Με κορωνοϊό η αδερφή κορυφαίας ηθοποιού

Ανατριχιάζει η ανάρτηση και τα λόγια της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Με κορωνοϊό η αδερφή κορυφαίας ηθοποιού

Η σοβαρότητα της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού δεν λαμβάνεται υπόψιν όπως θα έπρεπε από πολλούς ανθρώπους. Υπήρχε ανέκαθεν η τάση να κατανοούμε κάποια σημαντικά πράγματα όταν ερχόταν η στιγμή να τα βιώσουμε και αυτό είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ενσυναίσθησης που χαρακτηρίζει αρκετούς , δηλαδή το να μπαίνουν στη θέση του άλλου. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει η κορυφαία ηθοποιός της οποίας η αδερφή έχει κορωνοϊό και βρίσκεται διασωληνωμένη.

Λόγος γίνεται για την αδερφή της πασίγνωστης και καταξιωμένης Αμερικανίδας ηθοποιού, Σάρον Στόουν, η οποία βρίσκεται σε κλινική και σε σχετικά κρίσιμη κατάσταση για το λόγο ότι φέρει και υποκείμενο νόσημα. Η Σάρον Στόουν ξέσπασε με μία ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ μοιράστηκε και μια φωτογραφία από το δωμάτιο της αδερφής της.

ηθοποιός σαρον στοουν κορωνοιος

Με κορωνοϊό η αδερφή της Σάρον Στόουν - Το σπαραχτικό της μήνυμα

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός έγραψε:

"Η αδερφή μου, Kelly, η οποία έχει ήδη λύκο, τώρα έχει και κορονοϊό. Αυτό είναι το δωμάτιό της στο νοσοκομείο. Ένας από εσάς που δε φοράτε μάσκα το έκανε αυτό. Δεν έχει καλό ανοσοποιητικό σύστημα. Στο μοναδικό μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο.

Στη χώρα της δεν κάνουν τεστ, παρά μόνο αν έχεις συμπτώματα και αν το κάνεις πρέπει να περιμένεις 5 μέρες για τα αποτελέσματα. Εσύ θα άντεχες να βρεθείς σε αυτό το δωμάτιο μόνος σου; Βάλε μάσκα. Για σένα και τους άλλους. Σε παρακαλώ" Τα λόγια της ανατριχιάζουν

ηθοποιός κορωνοιος αδερφη

Γνωστή Ελληνίδα Ηθοποιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Δείτε και το ξέσπασμα γνωστού Έλληνα ηθοποιού: "Να φορέσεις την μάσκα που θα δυσκολέψει λίγο την αναπνοή σου..."

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό με ένα συνταρακτικό και μακροσκελές μήνυμα. Η αιτία του ξεσπάσματος; Η κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού και κυρίως η ασυνέπεια που δείχνουν μερικοί αρνούμενοι να φορέσουν μάσκα και να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις. Ποιος είναι ο ηθοποιός αυτός;

Λόγος γίνεται για τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, που έσπευσε να εκφράσει την ανησυχία του στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στη σελίδα του στο Facebook

κωστας κρομμύδας ξέσπασμα μάσκα κορωνοϊός.

Αυτό ήταν το μήνυμα - ξέσπασμα του ηθοποιού στο Facebook

"Και τι σου ζήτησαν βρε άνθρωπε; Να βάλεις ένα συν μπροστά από το Άλφα. Το συν που φανερώνει την αγάπη και την αλληλεγγύη. Να γίνεις συνάνθρωπος... Να φορέσεις την μάσκα που θα δυσκολέψει λίγο την αναπνοή σου, αλλά θα δώσει ανάσα σε εκείνους που μπορεί να χάσουν την δική τους για πάντα.

Κοίταξε γύρω σου. Ο ιός δεν κάνει διακοπές. Δεν έβαλε το αντιηλιακό του άνετα σε κάποια παραλία μακριά από εσένα. Δεν τον εξαφάνισε ο καθαρός αέρας στα βουνά... Κι όσο εσύ́ αρνείσαι να βάλεις την μάσκα σου, κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χρειαστούν τη μάσκα οξυγόνου στις εντατικές για να παλέψουν για τη ζωή τους... Βγες.

Ζήσε στιγμές με εκείνους που αγαπάς. Μα πάντα σκέψου εκείνο το συν που θα χαρίσει παρόμοιες στιγμές σε εκείνους που ζουν δίπλα σου. Μην γίνεις τελικά Απάνθρωπος. Καλό Δεκαπενταύγουστο..."

Ρίγη συγκίνησης με τον θάνατο του Γιώργου Κοτανίδη - Τι συνέβη μετά την κηδεία του ηθοποιού;