Από το Mega στον ΑΝΤ1 - Επιστρέφει το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι

Τηλεοπτική έκπληξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Από το Mega στον ΑΝΤ1 - Επιστρέφει το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης πρόκειται να επιστρέψει και αυτή τη φορά, θα το δούμε αντί για το Mega, στον ΑΝΤ1.

Μέσα από σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, έγινε γνωστό πως η Φάρμα, το ριάλιτι που τράβηξε τα βλέμματα πριν από αρκετά χρόνια, πρόκειται να κάνει την επιστροφή της και αυτή τη φορά θα είναι πιο ηχηρή από ποτέ.

Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό ποιο είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι ωστόσο μετά το Big Brother, είναι ένα από τα πιο κλασικά show που έχουν προβληθεί.

Mega: Επιστρέφει στις 16/11 η σειρά που θα φέρει 40άρι στα νούμερα

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες στο Mega, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι, στις 16/11 πρόκειται να επιστρέψει στο πρόγραμμα, η σειρά που θα φέρει 40άρια στην τηλεθέαση.

Αυτή είναι η σειρά του Mega που επιστρέφει στις 16/11

Το «ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ», η σπαρταριστή κωμική σειρά που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές έρχεται από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και κάθε βράδυ στις 21:00 στο MEGA με πολλές δόσεις χιούμορ και αξεπέραστες ατάκες.

Η Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) ζει στην Αυστραλία, λατρεύει το φαγητό και ξεροσταλιάζει στο ραφτάδικο για τον άντρα των ονείρων της τον Νίκο (Αλέκος Συσσοβίτης), τον οποίο όμως ετοιμάζεται να παντρευτεί η πανέμορφη φίλη της, Βίκυ (Κατερίνα Λέχου).

Έτσι, η Στέλλα αποφασίζει να πάει στην Αθήνα και να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του Γρηγόρη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος) που συγκατοικεί με τον ανατρεπτικό Λάζαρο (Άρης Σερβετάλης).

Mega Είσαι το ταίρι μου

Η Βίκυ, όμως, έχει άλλα σχέδια! Ταξιδεύοντας στο ίδιο αεροπλάνο με τη Στέλλα για να γνωρίσει τα πεθερικά της στην Ελλάδα, της έρχεται η φαεινή ιδέα, να αλλάξει θέσεις και ρόλους με τη Στέλλα. Η Στέλλα γνωρίζει τον Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης), τον αδερφό του Νίκου και δύο άνθρωποι που τελικά είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, ανεξαρτήτως εμφάνισης και χιλιομέτρων που τους χωρίζουν, έρχονται κοντά με μία σειρά απρόσμενων γεγονότων.

Σε αυτή την ιστορία αγάπης όλοι συναντούν το ταίρι τους, ακόμα και αν βρίσκεται στην άλλη πλευρά της υδρογείου!

«ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Λέχου, Αλέκος Συσσοβίτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Αλέξης Γεωργούλης, Υβόννη Μαλτέζου, Δημήτρης Καμπερίδης, Γεράσιμος Γεννατάς, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βίκυ Βανίτα, Βασίλης Ανδρεόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη

Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Δείτε εδώ ποια εκπομπή του Mega κόβεται.