Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απασφάλισε ο Γιώργος Καπουτζίδης - «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay»

Η απάντησή του για τις δηλώσεις του στο Ενώπιος Ενωπίω

Απασφάλισε ο Γιώργος Καπουτζίδης - «Δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay»
News 16.11.2020 12:09
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επικοινώνησε στο ραδιόφωνο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε για την προσωπική του ζωή στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, ξεκαθαρίζοντας πως κανείς δεν έμαθε το 2020 ότι είναι gay.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έζησε στα κρυφά και πως το πραγματικό coming out το έκανε πριν από 25 χρόνια, όταν το αποκάλυψε στους γονείς του.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο και επίσης αισθάνομαι ότι το να περιμένουν κάποιοι από εσένα να κάνεις από εσένα να κάνεις coming out σε βάζει σε μία μειονεκτική θέση. Νιώθω ότι δεν έζησα ποτέ στα κρυφά. Φαντάζομαι δεν μάθατε το 2020 ότι είμαι gay.

Νομίζω το ξέρατε, ήταν φανερό. Δεν κρύφτηκα, δεν προσπάθησα να θολώσω τα νερά. Εγώ αισθάνομαι ότι το απελευθερωτικό το coming out δεν συνέβη το 2005, ήταν αυτό που έκανα στους δικούς ανθρώπους το 1995.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε στο Ενώπιος Ενωπίω.

Γιώργος Καπουτζίδης - "Δέχτηκα πολλά μηνύματα αφού μίλησα ανοιχτά..."

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο Pop Up μέσα απο το θέατρο Ήβη όπου σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει ξανά τις παραστάσεις του. Μίλησε για τις μέρες της καραντίνας αλλά και για τα μηνύματα που δέχτηκε αφού μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε! Οι πρώτες μέρες στην Αθήνα ήταν λίγο περίεργες, γιατί ήμουν στην Αίγινα πολύ μεγάλο διάστημα και μου ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ με πολλά αυτοκίνητα και κόσμο, αλλά τώρα το συνήθισα... Είναι σημαντικό που άνοιξαν τα θέατρα.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε τα μέτρα. Αν εμείς οι άνθρωποι του θεάτρου είμαστε πολύ προσεκτικοί στις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά και για εμάς και για τα άλλα θέατρα».

Επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη σεξουαλικότητά του. «Ένιωσα από τα μηνύματα ότι ενέπνευσα κόσμο.

Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα… Χαίρομαι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου, αν μπορώ να κάνω κάτι καλό, θα το κάνω. Από την αρχή της πορείας μου πίστεψα ότι θα μπορώ να μιλάω ανοιχτά για λεπτά. Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Ρώμας: Βάζει τέλος στη κόντρα του με Καπουτζίδη - Μουτίδου

Σοφία Μουτίδου: Ξεσηκώθηκε μετά την συνέντευξη του Καπουτζίδη - Η παράκλησή της προς τους ομοφυλόφιλους

Share