GNTM 3 Spoiler: Οι παίκτες που μένουν οριστικά εκτός σπιτιού

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 Spoiler: Οι παίκτες που μένουν οριστικά εκτός σπιτιού

Το αποψινό επεισόδιο του GNTM 3 αναμένεται να έχει μπόλικο δράμα και επιστροφές - «βόμβα». Σύμφωνα με spoiler που κυκλοφόρησε από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», μάθαμε ποιοι είναι οι παίκτες που θα μείνουν οριστικά εκτός σπιτιού.

Σήμερα, περιμένει μία μεγάλη έκπληξη τους παίκτες που βρίσκονται στον διαγωνισμό καθώς πρόκειται να μάθουν πως αυτή τη φορά θα μπουν μέσα 4 άτομα και όχι 3 όπως έγινε τις προηγούμενες χρονιές.

Η εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ανέφερε πως οι δύο διαγωνιζόμενοι που δεν πρόκειται να μπουν στο ριάλιτι καθώς δε θα πάρουν δεύτερη ευκαιρία από το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται το ριάλιτι, είναι ο Παναγιώτης Πέτσας και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

GNTM 3: Θύελλα με την φωτογραφία που "καίει" την σχέση της Ρασέλ

Η Θεοδώρα Ρασέλ κατάφερε επάξια να είναι η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3. Ο εκρηκτικός της χαρακτήρας και ο τσαμπουκάς της είναι αυτά που έκανε το μοντέλο να ασχολούνται όλοι μαζί της. Λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι, κυκλοφορούσαν αρκετές φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον συμπαίκτη της, Έντουαρντ. Πρόσφατα όμως βρέθηκε μια φωτογραφία που καίει την ίδια και την σχέση της!

Όλα όσα ακούστηκαν για τον Έντουαρντ και την Ρασέλ είναι τελικά μόνο φήμες, ακόμα και αν είχαν κοιμηθεί μαζί, καθώς πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή η πρώην σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Καφέ.

Αυτό που αναζωπύρωσε τις φήμες είναι μια καινούργια φωτογραφία στην οποία τα δυο παιδιά είναι αγκαλιασμένοι σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής πριν από 2 χρόνια.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Ρασέλ με τον Παντελή Καφέ

Φωτογραφία Ρασέλ Gntm 3 με παναγιώτη Καφέ