Σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω

Αυτός είναι ο αποψινός καλεσμένος του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε μία σημαντική ανακοίνωση του ΑΝΤ1, η οποία αφορά τόσο τον Νίκο Χατζηνικολάου, όσο και την εκπομπή του, Ενώπιος Ενωπίω, η οποία θα φιλοξενήσει έναν καλεσμένο που έχει να αποκαλύψει πολλά.

Απόψε στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλά για την αγάπη του στο θέατρο και για τους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό. Τι λέει για τα όνειρά του, ποιο είναι το μέρος στο οποίο βρίσκει γαλήνη και ποια μεγάλη του αδυναμία αποκαλύπτει;

Ενώπιος Ενωπίω Χατζηνικολάου

Για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε στην Ελλάδα και ποιο είναι το περιστατικό στη ζωή του, που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ;

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:30

Την προηγούμενη εβδομάδα, καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Δείτε εδώ την ερώτηση που τον έκανε να βουρκώσει.

Μπέσυ Μάλφα στο Ενώπιος Ενωπίω: Ο λόγος που άλλαξε το όνομα της - "Μας απαγορευόταν να..."

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκαν καλεσμένοι στο Ενώπιος Ενωπίω και μίλησαν για την ζωή τους την γνωριμία και τον γάμο τους. Η Μπέσυ Μάλφα αποκάλυψε γιατί άλλαξε το όνομα της.

Το κανονικό της όνομα είναι Παναγιώτα Βασιλοπούλου ενώ Μάλφα είναι το επίθετο της μητέρας της.

«Είμαι το γένος Μάλφα. Έχω τελειώσει τρία πανεπιστήμια. Κρατική Σχολή Χορού, Θέατρο Τέχνης και Ωδείο Αθηνών. Όταν λοιπόν μπήκα στο θέατρο Τέχνης δούλευα ήδη, και σαν χορεύτρια και σαν τραγουδίστρια.

Δεν επιτρεπόταν όμως να δουλεύουμε έξω. Οι μαθητές δουλεύαμε μέσα στο θέατρο. Η μόνη διέξοδος λοιπόν για να ζήσω ήταν το άλλο όνομα. Της μητέρας έξω από τη σχολή, του πατέρα μέσα. Τελικά έμεινε», αποκάλυψε. Δείτε την συνέχεια της συνέντευξης τους και την αποκάλυψη του Γεράσιμου για το καφέ της Χαράς