Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρία Κορινθίου: Η κίνηση του Γιάννη Αϊβάζη στο κρεβάτι που την εκνευρίζει

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Μαρία Κορινθίου: Η κίνηση του Γιάννη Αϊβάζη στο κρεβάτι που την εκνευρίζει
News 16.11.2020 18:05
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο Dot, για την σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη αλλά και για τις κινήσεις του που την ενοχλούν, κυρίως στο κρεβάτι!

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που λες στον Γιάννη όταν ξυπνάς;
«Λέω καλημέρα. Είμαι από αυτούς που λέω καλημέρα»

Πώς είναι το υπνοδωμάτιό σας με τον Γιάννη;
«Το δωμάτιό μας είναι κάτασπρο, όπως όλο το σπίτι μας. Έχει από πάνω άσπρη οροφή που πιάνει όλο το κρεβάτι. Ο Γιάννης λέει μερικές φορές ότι είναι λίγο γυναικείο το δωμάτιό μας, αλλά εντάξει»

Τι κάνει ο Γιάννης στο κρεβάτι και σε εκνευρίζει;
«Ο Γιάννης αυτό που κάνει στο κρεβάτι για να με εκνευρίσει είναι όταν μου παίρνει το body pillow. Πρόκειται για ένα μακρόστενο μαξιλάρι, που αγκαλιάζω όταν κοιμάμαι και ο Γιάννης μου το παίρνει».

Στην εκπομπή του The 2Night Show ωστόσο, ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, μίλησαν για το πως είναι ο έγγαμος βίος μετά από τόσα χρόνια συμβιώσης, ενώ αποκάλυψαν πως ήτνα ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Μαρία Κορινθίου: «Εχθές είχα...» - Αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της

Ένα πρόβλημα με την υγεία της είχε η Μαρία Κορινθίου και θέλησε να μοιραστεί δημόσια τις εξελίξεις, κάνοντας μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Μπορεί η ηθοποιός να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ενώ είναι και μια φουλ time μαμά, ωστόσο πάντα βρίσκει λίγο χρόνο και για να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες θέλησε να κάνει και μια αναφορά στην υγεία της, καθώς υπήρξε έντονη ανησυχία. Όπως αποκάλυψε λιιπόν, είχε απίστευτη ημικρανία, μάλλον από υπερκόπωση, καθώς το έχει ξαναπάθει.

«Τώρα που ηρέμησαν τα τέρατα, μπορώ να μιλήσω. Εχτές, είχα μία απίστευτη ημικρανία, ήμουν όλη μέρα στο κρεβάτι. Το έχω ξαναπάθει, μάλλον κρίση υπερκόπωσης ήταν. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τεστ κορωνοϊού για τον Γιάννη Αϊβάζη

Παραλίγο να χωρίσουν Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: "Κατά καιρούς έπεφταν πολλά..."

Share