Χριστίνα Κεφαλά: Έφυγε από το My Style Rocks και έριξε πυρά - "Δεν με χώνεψαν..."

Αποκαλύψεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Κεφαλά: Έφυγε από το My Style Rocks και έριξε πυρά -

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks και στην κάμερα του Love it δήλωσε πως μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν πολλές αδικίες και δεν την χώνεψαν εξ αρχής.

«Ήθελα να παραμείνω κι άλλο στο παιχνίδι, μου έδωσαν πολλές ευκαιρίες οι κριτές. Βίωνα άσχημες καταστάσεις στα backstage. Μου χάλαγε η ψυχολογία σε σημείο που δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Ένιωθα ότι υπήρχε αδικία. Δεν μπορούσα να βλέπω το συγκεκριμένο παρεάκι, βαθμολογούσαν συναισθηματικά.

Το παρεάκι είναι: Έρη, Κάτια, Τζένη, Μικαέλα και τώρα και ο Μηνάς. Η Κάτια μίλησε στην παραγωγή, μου είπε ότι μίλησε η Αρετή, αλλά η Αρετή το αρνείται. Από εξωτερικούς παράγοντες ξέρω ότι κάποια κορίτσια έχουν στιλίστα. Έχω ακούσει ότι και η Κάτια έχει βοήθεια, αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει. Δείτε τον έντονο καυγά ανάμεσα τους.

Η Έρη είναι δύσκολος και περίεργος άνθρωπος. Από την αρχή δεν με είχαν χωνέψει τα κορίτσια. Η κυρία Άρτεμις μου μίλησε πολύ άσχημα και προσβλητικά. Ήρθε έξαλλη στα backstage μου φώναξε και με πρόσβαλε, αυτό έγινε μπροστά στην Τζένη», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

My Style Rocks: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Χριστίνα και Άρτεμις - «Ντρέπομαι για εσένα»

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, καθώς η Χριστίνα και η Άρτεμις αρπάχτηκαν με αφορμή ένα περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα η Χριστίνα δε δίστασε να της πει πως ντρέπεται για τη στάση της.

Η Χριστίνα ρώτησε ευθέως την Άρτεμις στον αέρα της εκπομπής αν έχει κάτι μαζί της καθώς μετά το Gala της μίλησε πολύ απότομα και δεν κατάλαβα τον λόγο.

Η Χριστίνα ήταν η κοπέλα που σώθηκε από τις συμπαίκτριές της και έτσι η Άρτεμις της εξήγησε πως της μίλησε απότομα καθώς θεώρησε άδικη μία φράση που είπε για την Κάτια και την Μικαέλα, οι οποίες την είχαν βοηθήσει να παραμείνει στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η Χριστίνα τις κατηγόρησε πως «κανονίζουν» τους βαθμούς.

Μάλιστα, η Άρτεμις τόνισε πως η Χριστίνα προσπαθεί να δημιουργεί καθημερινά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές.

Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσά τους και μάλιστα συμμετείχαν και οι υπόλοιπες παίκτριες οι οποίες υποστήριξαν την Άρτεμις. Όλες βέβαια εκτός από την Αρετή Λις η οποία έδειξε για ακόμα μία φορά την στήριξή της στη Χριστίνα.