GNTM 3: Η αμηχανία της Ξένια με τον Δημοσθένη και η αποχώρηση από το δωμάτιο

Άβολο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η αμηχανία της Ξένια με τον Δημοσθένη και η αποχώρηση από το δωμάτιο

Μετά την επανένωση των παικτών του GNTM 3 οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η Ξένια η οποία αποχώρησε μετά από φωτογράφιση της με τον Δημοσθένη ένιωσε αμηχανία μαζί του.

Οι παίκτες που έφυγαν επέστρεψαν σε ένα σπίτι με πολλές αλλαγές. Η Ξένια δεν άντεξε να μείνει στο δωμάτιο που βρισκόταν πριν την αποχώρηση της και μετά από όσα είχαν συμβεί με τον Δημοσθένη, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει σε άλλο δωμάτιο.

Ακόμα, η Λία αν και κολλητή της, δεν την υποδέχτηκε με τον τρόπο που περίμενε, καθώς νιώθει ανταγωνισμό απέναντι της, κάτι που δεν της αρέσει.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

GNTM 3: Αυτοί οι παίκτες επέστρεψαν στο παιχνίδι!

Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του GNTM3 καθώς κάποιοι παίκτες όπως είχε ήδη γίνει γνωστό επέστρεψαν στο παιχνίδι.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει όταν τους ανακοινώθηκε οτι κάποιοι θα ξανά μπουν ενθουσιάστηκαν πολύ. Κάποιοι όμως φοβήθηκαν αρκετά καθώς έχουν φτάσει στην τελική ευθεία και αυτό θα τους πάει πίσω.

Ειδικά, όταν ανακοινώθηκε πως θα επιστρέψουν 4 παίκτες η χαρά τους ¨κόπηκε¨. Οι τυχεροί λοιπόν που επιλέχθηκαν από το βρετανικό πρακτορείο είναι η Παρασκευή, ο Εμμάνουελ, η Ξένια και ο Ηρακλής.

GNTM 3 - Σούπερ spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Λίγες ώρες πριν προβληθεί το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για τον παίκτη που δε θα καταφέρει να συνεχίσει στον διαγωνισμό και θα αποχωρήσει μετά τη σημερινή, άκρως απαιτητική φωτογράφιση.

Σήμερα θα δούμε από τη μία τους παίκτες που πρόκειται να ξαναμπούν στο σπίτι - δείτε εδώ το αποκλειστικό στιγμιότυπο - και από την άλλη μία φωτογράφιση με αύρα από το Karate Kid, που θα αφήσει εκτός έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το GNTM 3

Ο Σήφης Φαραντάκης θα είναι αυτός που θα έχει την πιο αδύναμη απόδοση σήμερα και θα αναγκαστεί να αφήσει μια για πάντα τον διαγωνισμό.