Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 3: Το ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης για τον Έντουαρντ ξεκίνησε μια νέα κόντρα - "Είσαι πιο έξυπνος από..."

Αυτό τον "πόνεσε"

GNTM 3: Το ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης για τον Έντουαρντ ξεκίνησε μια νέα κόντρα -
News 16.11.2020 22:10
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μια νέα κόντρα ξεκινά στο GNTΜ 3 με ένα ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης εναντίων του Εντουραντ, το οποίο τον ενόχλησε αρκετά!

Στο βίντεο που είδαν οι παίκτες για την ανακοίνωση της φωτογράφισης, η Ζεν με αινιγματικές φράσεις επεξήγησε το κονσεπτ, στο τέλος του βίντεο ο Εντουαρντ προσπάθησε να εξηγήσει το κόνσεπτ πέφτοντας πολύ κοντά.

Τότε ήταν που η Μαριαγάπη είπε "Είσαι πιο έξυπνος από όσο περίμενα". Το σχόλιο αυτό ενόχλησε πολύ τον Έντουαρντ όπως και τον Αιμιλιάνο που πιστεύει πως η Μαριαγάπη έχει "πάρει" πολύ αέρα.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

GNTM 3: Η αμηχανία της Ξένια με τον Δημοσθένη και η αποχώρηση από το δωμάτιο

Μετά την επανένωση των παικτών του GNTM 3 οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η Ξένια η οποία αποχώρησε μετά από φωτογράφιση της με τον Δημοσθένη ένιωσε αμηχανία μαζί του.

Οι παίκτες που έφυγαν επέστρεψαν σε ένα σπίτι με πολλές αλλαγές. Η Ξένια δεν άντεξε να μείνει στο δωμάτιο που βρισκόταν πριν την αποχώρηση της και μετά από όσα είχαν συμβεί με τον Δημοσθένη, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει σε άλλο δωμάτιο.

Ακόμα, η Λία αν και κολλητή της, δεν την υποδέχτηκε με τον τρόπο που περίμενε, καθώς νιώθει ανταγωνισμό απέναντι της, κάτι που δεν της αρέσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Η Ρασέλ απαντά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Έντουαρντ - Είναι τελικά μαζί;

GNTM 3: Οι σπόντες του Έντουαρντ για την αποχώρηση του Αντωνόπουλου - "Αυτή τη μέρα τη περίμενα πως και πως"

Share