GNTM 3: Τρόμαξε η Καγιά και Ζεν με αυτόν τον παίκτη - "Κοφτ'το!"

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Τρόμαξε η Καγιά και Ζεν με αυτόν τον παίκτη -

Η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιεβ τρόμαξαν και έβαλαν τις φωνές σε δυο παίκτες με τις τολμηρές πόζες που έπαιρναν στον αέρα της σημερινής δοκιμασίας του GNTM 3.

O Έντουαρντ και ο Δημοσθένης μπήκαν με πολύ ένταση και ενέργεια στο σετ, με αποτέλεσμα να παίρνουν στον αέρα πολύ επικίνδυνες πόζες που έκαναν τις δυο κριτές να φοβηθούν πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ έπεφτε πολύ επικίνδυνα πάνω στο τραμπολίνο, με τρόπο που εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει , αυτό έκανε την Ζεν να φωνάξει "Κόφτ΄το" προσπαθώντας να τον κάνει να ρίξει την έντασή του.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

GNTM 3: Βίκυ Καγιά και Καράβας σε ρόλο μαχητών πάνω σε τραμπολίνο

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες έπρεπε πάνω σε ένα τραμπολίνο να κάνουν κινήσεις κουνγκ φου και να ποζάρουν στον αέρα. Η μεγάλη αποτυχία τους, έκανε την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να πάρουν τα ηνία.

Οι παίκτες φάνηκαν να μην μπορούν να συγχρονιστούν στον αέρα και να βγάλουν μια καλή φωτογραφία όσες προσπάθειες και αν τους δόθηκαν.

Ο εκνευρισμός των κριτών ήταν εμφανής και για να δώσουν κάποια παραδείγματα, ανέβηκαν στο τραμπολίνο και πόζαραν αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

GNTM 3: Το ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης για τον Έντουαρντ ξεκίνησε μια νέα κόντρα - "Είσαι πιο έξυπνος από..."

Μια νέα κόντρα ξεκινά στο GNTΜ 3 με ένα ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης εναντίων του Εντουραντ, το οποίο τον ενόχλησε αρκετά!

Στο βίντεο που είδαν οι παίκτες για την ανακοίνωση της φωτογράφισης, η Ζεν με αινιγματικές φράσεις επεξήγησε το κονσεπτ, στο τέλος του βίντεο ο Εντουαρντ προσπάθησε να εξηγήσει το κόνσεπτ πέφτοντας πολύ κοντά.

Τότε ήταν που η Μαριαγάπη είπε "Είσαι πιο έξυπνος από όσο περίμενα". Το σχόλιο αυτό ενόχλησε πολύ τον Έντουαρντ όπως και τον Αιμιλιάνο που πιστεύει πως η Μαριαγάπη έχει "πάρει" πολύ αέρα.