GNTM 3: Η τούρτα και η έκπληξη γενεθλίων σε παίκτη!

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η τούρτα και η έκπληξη γενεθλίων σε παίκτη!

Μια απρόσμενη έκπληξη συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 όταν κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, η οι κριτές εμφανίστηκαν μια τούρτα!

Ο Ανδρέας είχε τα γενέθλια του και κανένας δεν περίμενε να του κάνουν έκπληξη οι ίδιοι οι κριτές. Το νεαρό μοντέλο έγινε 20 χρονών και είναι ο μικρότερος του διαγωνισμού.

Η έκπληξη του ήταν μεγάλη και όπως δήλωσε δεν το περίμενε με τίποτα.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

GNTM 3: Τρόμαξε η Καγιά και Ζεν με αυτόν τον παίκτη - "Κοφτ'το!"

Η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιεβ τρόμαξαν και έβαλαν τις φωνές σε δυο παίκτες με τις τολμηρές πόζες που έπαιρναν στον αέρα της σημερινής δοκιμασίας του GNTM 3.

O Έντουαρντ και ο Δημοσθένης μπήκαν με πολύ ένταση και ενέργεια στο σετ, με αποτέλεσμα να παίρνουν στον αέρα πολύ επικίνδυνες πόζες που έκαναν τις δυο κριτές να φοβηθούν πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ έπεφτε πολύ επικίνδυνα πάνω στο τραμπολίνο, με τρόπο που εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει , αυτό έκανε την Ζεν να φωνάξει "Κόφτ΄το" προσπαθώντας να τον κάνει να ρίξει την έντασή του.

GNTM 3: Βίκυ Καγιά και Καράβας σε ρόλο μαχητών πάνω σε τραμπολίνο

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες έπρεπε πάνω σε ένα τραμπολίνο να κάνουν κινήσεις κουνγκ φου και να ποζάρουν στον αέρα. Η μεγάλη αποτυχία τους, έκανε την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να πάρουν τα ηνία.

Οι παίκτες φάνηκαν να μην μπορούν να συγχρονιστούν στον αέρα και να βγάλουν μια καλή φωτογραφία όσες προσπάθειες και αν τους δόθηκαν.

Ο εκνευρισμός των κριτών ήταν εμφανής και για να δώσουν κάποια παραδείγματα, ανέβηκαν στο τραμπολίνο και πόζαραν αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.