GNTM 3 - hightlights: Ο τρόμος στα μάτια της Βίκυς Καγιά, η ειρωνική Μαριαγάπη και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - hightlights: Ο τρόμος στα μάτια της Βίκυς Καγιά, η ειρωνική Μαριαγάπη και η αποχώρηση

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 16/11 επεισόδιο του GNTM 3. Μερικά από τα highlights, ήταν η ειρωνική προς τον Έντουαρντ, Μαριαγάπη, η αποχώρηση, αλλά και ο τρόμος που έζησε η Βίκυ Καγιά με αυτά που έβλεπε μπροστά στα μάτια της.

Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε το επεισόδιο του GNTM3 καθώς κάποιοι παίκτες όπως είχε ήδη γίνει γνωστό επέστρεψαν στο παιχνίδι.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει όταν τους ανακοινώθηκε οτι κάποιοι θα ξανά μπουν ενθουσιάστηκαν πολύ. Κάποιοι όμως φοβήθηκαν αρκετά καθώς έχουν φτάσει στην τελική ευθεία και αυτό θα τους πάει πίσω.

Ειδικά, όταν ανακοινώθηκε πως θα επιστρέψουν 4 παίκτες η χαρά τους ¨κόπηκε¨. Οι τυχεροί λοιπόν που επιλέχθηκαν από το βρετανικό πρακτορείο είναι η Παρασκευή, ο Εμμάνουελ, η Ξένια και ο Ηρακλής.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

GNTM 3: Η αμηχανία της Ξένια με τον Δημοσθένη και η αποχώρηση από το δωμάτιο

Μετά την επανένωση των παικτών του GNTM 3 οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η Ξένια η οποία αποχώρησε μετά από φωτογράφιση της με τον Δημοσθένη ένιωσε αμηχανία μαζί του.

Οι παίκτες που έφυγαν επέστρεψαν σε ένα σπίτι με πολλές αλλαγές. Η Ξένια δεν άντεξε να μείνει στο δωμάτιο που βρισκόταν πριν την αποχώρηση της και μετά από όσα είχαν συμβεί με τον Δημοσθένη, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει σε άλλο δωμάτιο.

Ακόμα, η Λία αν και κολλητή της, δεν την υποδέχτηκε με τον τρόπο που περίμενε, καθώς νιώθει ανταγωνισμό απέναντι της, κάτι που δεν της αρέσει.

GNTM 3: Το ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης για τον Έντουαρντ ξεκίνησε μια νέα κόντρα - "Είσαι πιο έξυπνος από..."

Μια νέα κόντρα ξεκινά στο GNTΜ 3 με ένα ειρωνικό σχόλιο της Μαριαγάπης εναντίων του Εντουραντ, το οποίο τον ενόχλησε αρκετά!

Στο βίντεο που είδαν οι παίκτες για την ανακοίνωση της φωτογράφισης, η Ζεν με αινιγματικές φράσεις επεξήγησε το κονσεπτ, στο τέλος του βίντεο ο Εντουαρντ προσπάθησε να εξηγήσει το κόνσεπτ πέφτοντας πολύ κοντά.

Τότε ήταν που η Μαριαγάπη είπε "Είσαι πιο έξυπνος από όσο περίμενα". Το σχόλιο αυτό ενόχλησε πολύ τον Έντουαρντ όπως και τον Αιμιλιάνο που πιστεύει πως η Μαριαγάπη έχει "πάρει" πολύ αέρα.

GNTM 3: Βίκυ Καγιά και Καράβας σε ρόλο μαχητών πάνω σε τραμπολίνο

Στην δοκιμασία του GNTM 3 οι παίκτες έπρεπε πάνω σε ένα τραμπολίνο να κάνουν κινήσεις κουνγκ φου και να ποζάρουν στον αέρα. Η μεγάλη αποτυχία τους, έκανε την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα να πάρουν τα ηνία.

Οι παίκτες φάνηκαν να μην μπορούν να συγχρονιστούν στον αέρα και να βγάλουν μια καλή φωτογραφία όσες προσπάθειες και αν τους δόθηκαν.

Ο εκνευρισμός των κριτών ήταν εμφανής και για να δώσουν κάποια παραδείγματα, ανέβηκαν στο τραμπολίνο και πόζαραν αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

GNTM 3: Τρόμαξε η Καγιά και Ζεν με αυτόν τον παίκτη - "Κοφτ'το!"

Η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιεβ τρόμαξαν και έβαλαν τις φωνές σε δυο παίκτες με τις τολμηρές πόζες που έπαιρναν στον αέρα της σημερινής δοκιμασίας του GNTM 3.

O Έντουαρντ και ο Δημοσθένης μπήκαν με πολύ ένταση και ενέργεια στο σετ, με αποτέλεσμα να παίρνουν στον αέρα πολύ επικίνδυνες πόζες που έκαναν τις δυο κριτές να φοβηθούν πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ έπεφτε πολύ επικίνδυνα πάνω στο τραμπολίνο, με τρόπο που εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει , αυτό έκανε την Ζεν να φωνάξει "Κόφτ΄το" προσπαθώντας να τον κάνει να ρίξει την έντασή του.

GNTM 3: Η τούρτα και η έκπληξη γενεθλίων σε παίκτη!

Μια απρόσμενη έκπληξη συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 όταν κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, η οι κριτές εμφανίστηκαν μια τούρτα!

Ο Ανδρέας είχε τα γενέθλια του και κανένας δεν περίμενε να του κάνουν έκπληξη οι ίδιοι οι κριτές. Το νεαρό μοντέλο έγινε 20 χρονών και είναι ο μικρότερος του διαγωνισμού.

Η έκπληξη του ήταν μεγάλη και όπως δήλωσε δεν το περίμενε με τίποτα.

GNTM 3: Δύο παίκτες είχαν την καλύτερη φωτογραφία!

Μια δοκιμασία στο GNTM 3 έφτασε στο τέλος της με τους 4 παλιούς παίκτες να γυρίζουν πίσω στο παιχνίδι, ένα ζευγάρι όμως κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία.

Η σημερινή δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετούς από τους παίκτες αφού ήθελε συγχρονισμό και πολύ καλή αντοχή! Λίγοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν όμως ένα ήταν το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει και να πάρει την καλύτερη φωτογραφία.

Αυτοί, ήταν ο Ηρακλής και ο Εμμάνουελ, που μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και κατευθείαν ανέβασαν τον πήχη!

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ένας παίκτης που λεγόταν ως φαβορί δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το επεισόδιο του GNTM 3. Η δοκιμασία δυσκόλεψε αρκετούς και "χαντάκωσε" αρκετά ζευγάρια.

Στην τελική δυάδα αποχώρησης, βρέθηκε ο Ανδρέας που ήταν ζευγάρι με τον Σήφη. Ο Ανδρέας δεν δίστασε να παραπονεθεί καθώς θεωρούσε άδικη την κριτική και δεν τους άξιζε να βρίσκονται εκεί.

Η απόφαση όμως είχε παρθεί και αυτό που δεν τα κατάφερε ήταν ο Σήφης.