Ευχάριστα νέα για την Ματούλα από το Καφέ της Χαράς - Το αποκάλυψε με μια ανάρτηση!

Που είναι και τι κάνει σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Ματούλα από το Καφέ της Χαράς - Το αποκάλυψε με μια ανάρτηση!

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την αγαπημένη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς! Η ηθοποιός μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και το έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook!

Η Χαρά Σμύρου, έχει μείνει για πάντα συνδεδεμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού με το ρόλο της Ματούλας που υποδύθηκε στη σειρά το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1. Οι ατάκες της, τα νάζια της, οι προσπάθειες της να καλύψει τον έρωτα του Μπίλι και της Γωγώς, το φλερτ με τον Φατσέα αλλά και τα όνειρά της για μια ζωή μακριά από το Κολοκοτρωνίτσι, έκαναν τη Ματούλα αναπόσπαστο κομμάτι του σεναρίου του επιτυχημένου σήριαλ του 2003.

Που είναι και τι κάνει σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Η πάντα αποφασισμένη και μονίμως ερωτευμένη κόρη της Σώμαινας έχει επιλέξει να φύγει από την Ελλάδα εδώ και χρόνια. Ζει στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά.

Μπορεί στο διαδίκτυο να μην είναι τόσο ενεργή αλλά πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστό με μια ανάρτησή της πως έπιασε δουλειά!

πώς είναι σήμερα η Ματούλα του Καφέ της Χαράς

Ωστόσο, δείτε εδώ ποιος ηθοποιός του Καφέ της Χαράς όταν τελείωσε η σειρά πήγε στον ψυχίατρο!

Σοκάρει η εμφάνιση του Μπίλυ από το Καφέ της Χαράς - Έτσι είναι 17 χρόνια μετά τη σειρά

Μπορεί να γνωρίσαμε τον Μπίλυ από το Καφέ της Χαράς, σε νεαρή ηλικία, ωστόσο 17 χρόνια μετά τη σειρά είναι 36 ετών και η εικόνα του σοκάρει κυρίως τις... γυναίκες.

Ο Δημήτρης Τσακάλας, όπως είναι το όνομα του διανύει μια καλή περίοδο. Ασχολείται με την γυμναστική και μπορούμε να πούμε πως τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω του, του πηγαίνουν πολύ.

Μπορεί να μην έχει επιστρέψει στην σειρά. Ωστόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές του και γίνεται χαμός με το γραμμωμένο σώμα του. Πως τα πάει ωστόσο σε τηλεθέαση η σειρά με την επιστροφή της στον ΑΝΤ1;

Καφέ της Χαράς Μπίλυς πως είναι σήμερα