Στέλιος Κουδουνάρης: «Θέλω να γίνω πατέρας! Αυτή την περίοδο είμαι...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Όσα δήλωσε μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στέλιος Κουδουνάρης: «Θέλω να γίνω πατέρας! Αυτή την περίοδο είμαι...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Στέλιο Κουδουνάρη, προχώρησε η Ευρυδίκη στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μόδας και κριτής στο My Style Rocks μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

«Παιδί ναι σίγουρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Έχω όμως μια ανιψιά και έναν ανιψιό και είμαι πολύ καλά. Όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες να αποκτήσω το δικό μου παιδί», εξομολογήθηκε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή του αποκαλύπτοντας πως για εκείνον είναι πολύ σημαντικός καθώς όταν είναι σε σχέση είναι και πιο ήρεμος και τακτοποιημένος. Δείτε εδώ το έξαλλο σχόλιο που έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης στις παίκτριες του My Style Rocks.

Συγκίνησε ο Στέλιος Κουδουνάρης - «Σχεδόν δεν είχα να φάω...»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης συγκίνησε με την εξομολόγηση που έκανε στην Ευρυδίκη στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης, όπου μίλησε για την αρχή της καριέρας του ξεκαθαρίζοντας πως εκείνη την εποχή, σχεδόν δεν είχε να φάει.

Οι δύο φίλοι βρέθηκαν στην αγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ και συζήτησαν τα πάντα σχετικά με τις ζωές τους και τις καριέρες του.

Σε κάποιο σημείο, η Ευρυδίκη αποφάσισε να κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν και να θυμηθεί την φάση που πέρασε ο καλός της φίλος πριν γίνει γνωστός.

«Πριν βγάλεις την πρώτη σου συλλογή, έτρωγες μόνο λάχανο και καρότο;», ρώτησε η Ευρυδίκη τον Στέλιο Κουδουνάρη και ο ίδος της απάντησε:

«Περιγράφεις μια μεγάλη περίοδο της ζωής μου, πάρα πολύ ρομαντική. Όταν ξεκίνησα τη δική μου συλλογή, σχεδόν δεν είχα να φάω, γιατί το να κάνεις μια συλλογή με ρούχα είναι πολύ ακριβό σπορ. Αναγκαστικά έκανα οικονομία στα πάντα, οπότε και στο φαγητό, έτρωγα μόνο για να μην πέσω κάτω.

Έτρωγα ό,τι πιο φθηνό υπήρχε. Ήμουν στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο και καθόμουν δίπλα στην πόρτα για να πηδήξω αν έρθει ελεγκτής», είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.