Ζενεβιέβ Μαζαρί: Απαντάει ανοιχτά για την αποχώρηση Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου από το GNTM 3

Ξεκάθαρη στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: Απαντάει ανοιχτά για την αποχώρηση Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου από το GNTM 3

Η νέα κριτής του GNTM 3, Ζενεβιέβ Μαζαρί φιλοξενήθηκε σε μία διαδικτυακή εκπομπή και μεταξύ άλλων αποφάσισε να απαντήσει ανοιχτά για την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου καθώς και της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.

Η Ζενεβιέβ, δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε με την απουσία της Ηλιάννας Παπαγεωργίου από το φετινό GNTM και ότι της λείπει και η Έλενα Χριστοπούλου επαγγελματικά ενώ απάντησε με ποιόν από τους υπόλοιπος κριτές του GNTM θα μπορούσε να περάσει μαζί ένα μήνα καραντίνα.

«Στεναχωρήθηκα γιατί είμαστε μία παρέα ανθρώπων που δενόμαστε πάρα πολύ. Με την Ηλιάνα στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα. Καταλαβαίνω ότι είναι αλλιώς να έχεις δική σου εκπομπή. Δεν την έχω δει στο Pop Up. Η Έλενα Χριστοπούλου μου λείπει επαγγελματικά πολύ, αλλά μιλάμε». είπε χαρακτηριστικά η art director.

«Καραντίνα θα έκανα με την Βίκυ Καγιά, θα τσακωνόμασταν σίγουρα για τη φασίνα», κατέληξε.

GNTM 3: Τρόμαξαν Καγιά και Ζενεβιέβ με αυτόν τον παίκτη - "Κοφτ'το!"

Η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιεβ τρόμαξαν και έβαλαν τις φωνές σε δυο παίκτες με τις τολμηρές πόζες που έπαιρναν στον αέρα της σημερινής δοκιμασίας του GNTM 3.

O Έντουαρντ και ο Δημοσθένης μπήκαν με πολύ ένταση και ενέργεια στο σετ, με αποτέλεσμα να παίρνουν στον αέρα πολύ επικίνδυνες πόζες που έκαναν τις δυο κριτές να φοβηθούν πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ έπεφτε πολύ επικίνδυνα πάνω στο τραμπολίνο, με τρόπο που εύκολα θα μπορούσε να χτυπήσει , αυτό έκανε την Ζεν να φωνάξει "Κόφτ΄το" προσπαθώντας να τον κάνει να ρίξει την έντασή του.

Βέβαια σάλος έχει δημιουργηθεί και με τη φωτογραφία παίκτη του GNTM 3 που βρίσκεται σε σάιτ γνωριμιών. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.