Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτός είναι ο πρώην άντρας της - Ο μπαμπάς της Δανάης Μπάρκα

Τον βλέπουμε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτός είναι ο πρώην άντρας της - Ο μπαμπάς της Δανάης Μπάρκα

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα η Δανάη Μπάρκα πριν από λίγους μήνες έδειξε το πρόσωπο του μπαμπά της, του πρώην συντρόφου δηλαδή της Βίκυς Σταυροπούλου, και η ομοιότητα είναι εκπληκτική!

Η νεαρή κοπέλα που έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της στον χώρο της υποκριτικής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η γιορτή των «μπαμπάδων». Ούτε ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι γιορτές αλλά χαλάλι τους. Σκέφτομαι κάποιες στιγμές ποσό «παρεξηγημένοι» είναι οι μπαμπάδες μας. Υπερισχύει η άποψη πως οι μαμάδες είναι πιο σημαντικές,σπουδαιότερες,ικανότερες. Όντως σε στιγμές,οι μαμάδες μας ξεπερνάνε τον εαυτό τους και είναι υπερφυσικά δυνατές συναισθηματικά και πρακτικά όσων αφορά στα παιδιά τους. Ωστόσο οι μπαμπάδες μας είναι εξίσου σημαντικοί. Και γενικεύοντας το θέμα θυμάμαι ποσό χαρούμενη ήμουν σαν παιδί που είχα 2 μπαμπάδες. Εμάς η οικογένεια μας ήταν-είναι πιο μεγάλη και κάπως διαφορετική απ τις περισσότερες που ήταν το κλασικό μοντελο μαμά-μπαμπάς-παιδί.

Εμάς ήταν μαμά-παιδί-μπαμπάς-μπαμπάς. Υπάρχουν και αυτές οι οικογένειες οι πιο μεγάλες,οι πιο διαφορετικές από τις περισσότερες, που είναι όμως το ίδιο «οικογένεια» με τις άλλες. Οικογένεια είναι οι αγκαλιές,η στήριξη,και η αγάπη που παίρνεις. Όχι το αίμα (μόνο). Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν,που μας φροντίζουν και που αγαπάμε. Να μην κρίνετε άλλα «μοντέλα» οικογενειών-γιατί εμένα μικρή με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τον τρόπο που μεγαλώνω και το χαμογελο μου τα απαντούσε όλα. Οικογένεια είναι η αγάπη. Το ίδιο σημαντικες είναι και οι μονογονεϊκές οικογένειες,το ίδιο σημαντική είναι η αγάπη απ όποιον κι αν την παίρνεις. Τότε λοιπόν,στην φωτογραφία,ήμουν ένα παιδί με 2 μπαμπάδες..όπως και τώρα. Και είμαι τρισευτυχισμένη. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και αλήθεια. Και θα είναι ευτυχισμένα.
@christos_chatzipanagiotis να σε χαίρομαι! Είσαι ο καλύτερος δεύτερος μπαμπάς του πλανήτη.
Μπαμπά μου,είσαι ο καλύτερος πρώτος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω-κι ας μην έχεις ινσταγκραμ-θα στα πω από κοντά. Σας αγαπάω και τους δυο. Οικογένεια»

Δανάη Μπάρκα μπαμπάς πρώην άντρας Σταυροπούλου

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ με Σταυρόπουλου και Μπάρκα! Έγιναν το πρώτο θέμα!

Δανάη Μπάρκα: Συγκινεί η αποκάλυψη της κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου για τον δεύτερο μπαμπά της - «Με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα...»!

Δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία, έγραψε στην λεζάντα της «Είναι το καλύτερο μου να μοιράζομαι σκέψεις και αισθήματα μου με κόσμο -μάλλον με παραέκαναν ευαίσθητη και επικοινωνιακή. Όσον αφορά στον Χρήστο μπορώ να μιλώ όλη μέρα για εκείνον και για την αγάπη που έχουμε. Πολλές φορές τον αναφέρω σαν «δεύτερο μπαμπά» μου. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω… γιατί εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου. Την οικογένεια μας δεν την επιλέγουμε, συνήθως την ανεχόμαστε. Εγώ γύρω στα επτά μου χρόνια συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο και με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα σχεδόν να μείνω μαζί του. Άρα απ’ την στιγμή που δεν τον «βρήκα» όταν γεννήθηκα αλλά επιλέξαμε ο ένας τον άλλον, είναι ακόμα πιο δυνατή η αγάπη μας.

Ο Χρήστος για τους περισσότερους από εσάς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σας. Αν τον συναναστραφείτε θα ξεχάσετε την ιδιότητα του ηθοποιού και θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του, την καλοσύνη του, την ευαισθησία του και την ξινίλα του που έχει πάντα πλάκα όταν εμφανίζεται. Για μένα, ευτυχώς που τον ξέρετε μόνο σαν ηθοποιό γιατί είμαι τόσο κτητική μαζί του που θα έπρεπε αναγκαστικά να πολεμήσω για να σιγουρευτώ ότι αγαπάει περισσότερο εμένα απ’ όλους τους ανθρώπους που θα γνώριζε. Φέτος κάνει για πρώτη φορά τον μπαμπά μου στο θέατρο. Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που επιλέγουμε ο ένας τον άλλον για οικογένεια. Πρώτα στην ζωή και φέτος στο θέατρο. Τον χειμώνα λοιπόν, τα πρωινά, ο Χρήστος θα είναι ο βασιλιάς μπαμπάς μου κι εγώ η πριγκίπισσα κόρη του. Στην ζωή ο Χρήστος θα είναι πάντα «αυτός που διάλεξα για μπαμπά μου» κι εγώ «αυτή που διάλεξε για κόρη του». Όσες ζωές κι αν ζήσω πάντα θα ψάχνω τον Χρήστο μου και θα του ζητάω να με μεγαλώνει, να με μαθαίνει πράγματα και να με αγκαλιάζει. Φέτος στα «καινούργια ρούχα του Βασιλιά» στο Θέατρο Αλίκη, ο Χρήστος θα αγκαλιάσει πολλά παιδιά κι εγώ άλλα τόσα!

Σας περιμένουμε με υπέροχο θίασο, υπέροχο έργο και μια τεράστια έκπληξη που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες! Καλή μας σεζόν!».

Δανάη Μπάρκα μπαμπάς