Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα σχόλια για την Ιωάννα Τούνη - «Θα μείνετε μια ζωή με 800 ευρώ»

Το δημόσιο ξέσπασμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα σχόλια για την Ιωάννα Τούνη - «Θα μείνετε μια ζωή με 800 ευρώ»

Λίγες ώρες μετά τον χαμό που επικράτησε στο διαδίκτυο με την δήλωση της Ιωάννας Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε μία σειρά από βίντεο στα οποία φαίνεται πόσο έξαλλη είναι με τα όσα λέγονται για την φίλη της. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως σε κάποιους αξίζουν τα 800 ευρώ που παίρνουν.

Το μοντέλο ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε η φίλη της με την επίμαχη δήλωση - δείτε εδώ το ηχητικό από την συνέντευξη - και στάθηκε στην ατάκα για τα 800 ευρώ.

«Συνειδητοποιώ για ακόμη μια φορά πόσο σκ...τόκοσμος είναι αυτός που ζούμε. Είστε τόσο τίποτα; Να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δεν σας ενοχλεί, δεν σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Πείτε μου ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, “πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω”.

Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση, δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες. Και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες. Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας, για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα κάθεστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε έξαλλη κατάσταση η Τούνη με την επίθεση των followers της - Παίρνει θέση για όσα ακούστηκαν

Ο απόλυτος χαμός έχει γίνει από χθες με την Ιωάννα Τούνη και την δήλωση της για τα 800 ευρώ (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε). Από χθες τα σχόλια προς το πρόσωπο της είναι χιλιάδες κάνοντας της μεγάλη επίθεση.

Λίγες ώρες πριν, ανέβασε μια σειρά από instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί είπε ότι είπε και να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα επισήμανε πως:

“Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα.

Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεωκοπήσει και να μην υπάρχει πια… Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…”

Μπείτε στο προφίλ της στο instagram και δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε.

βίντεο της ιωάννας τούνη για τις δηλώσεις της