Κρίστη Καθάργια: Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη σοκάρει για τον κορωνοϊό - "Είμαστε χάλια, δεν μπορώ να..."

Συγκλονίζει

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κρίστη Καθάργια: Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη σοκάρει για τον κορωνοϊό -

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Η Κρίστη μίλησε στο Live News για τα συμπτώματα και τις δύσκολες ώρες που περνούν.

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο», εξομολογήθηκε η Κρίστη Καθάργια.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε και μία περιπέτεια σε ταξίδι του στο εξωτερικό. Δείτε εδώ τι είχε συμβεί.

Γιώργος Μαυρίδης: Κόλλησε κορωνοϊό - Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Μόλις πριν από μερικά λεπτά έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, πως ο Γιώργος Μαυρίδης έχει κολλήσει κορωνοϊό και αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον επικίνδυνο ιό.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και μέσα από μήνυμα που έστειλε σε συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε πως θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό. Συνεργάτης της εκπομπής επικοινώνησε μαζί του και είναι συγκλονιστική η περίγραφή των όσων περνάει στο νοσοκομείο», είπαν στο Ευτυχείτε.

«Ναι δυστυχώς κόλλησα και εγώ και η γυναίκα μου και για να βρίσκομαι στο νοσοκομείο, κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς σας», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο μήνυμα που έστειλε στον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου.