My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα σε Άρτεμις και Έρη - "Είσαι πολύ αυστηρή..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα σε Άρτεμις και Έρη -

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks η Άρτεμις και η Έρη ήρθαν σε μια κόντρα και τα νεύρα τους ήταν πολλά με αποτέλεσμα η Άρτεμις να κάνει παράπονα.

Η σημερινή εμφάνιση της Άρτεμης δεν άρεσε στην Έρη με αποτέλεσμα να μην βάλει πολύ καλό βαθμό και η δεύτερη παίκτρια να αντιδρά και να λέει πως είναι πολύ αυστηρή μαζί της. Αυτό εξόργισε την Έρη η οποία μάλλον είχε αρκετά νεύρα μαζί της.

Τη είπε λοιπόν, πως όλες είναι πολύ καλές μαζί της και η ίδια έχει γίνει πολύ περίεργη τελευταία και άδικη με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Μεγάλη ένταση στο πλατό δημιουργήθηκε και χθες ανάμεσα στις παίκτριες. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

My Style Rocks: Η σκληρή κριτική του Κουδουνάρη - "Πρέπει να σταματήσεις τις βλακείες!"

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης άσκησε σκληρή κριτική σε μια από τις παίκτριες. Ο λόγος για την Έρη που δεν έφερε πολύ καλή εικόνα.

«Ελπίζω να φτάσεις στον τελικό του My Style Rocks! Για να φτάσεις, πρέπει να σταματήσεις να κάνεις βλακείες. Σαν αυτές. Ε, τι είναι αυτά τα ρούχα τώρα; Είσαι εσύ γυναίκα για να φοράς τέτοιο φόρεμα;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks. «Το φόρεμα αυτό κάνει λίγο ανοιξιάτικο, ενώ το καλσόν είναι πολύ χειμωνιάτικο».

«Κάπως απογοητευτική εικόνα για τόσο καιρό που είσαι εδώ και, επειδή τα πράγματα δυσκολεύουν, δεν θα ήθελα να σε χάσω από τον τελικό» συμπλήρωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης προς την νεαρή διαγωνιζόμενη.