Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε αύριο 18/11 - Μάχη για την ζωή της δίνει η Ελένη

Οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε αύριο 18/11 - Μάχη για την ζωή της δίνει η Ελένη

Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο, στο επεισόδιο της Τετάρτης (18-11) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, στο καμπαρέ της Τρούμπας, θα αναστατώσει και τους δυο πρώην συγχωριανούς από το Διαφάνι. Την ίδια ώρα, ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω.

Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της στις «Άγριες Μέλισσες»
Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της στο επεισόδιο της Τετάρτης (18-11) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του. Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια.

Τέλος, ακόμα μια περίεργη συμπεριφορά του Μιλτιάδη θα ταράξει τους κατοίκους του χωριού ενώ ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματά του στην Πηνελόπη.

Χαμός στο Διαφάνι - Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος χάνουν το παιδί τους

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει από εδώ και στο εξής στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες καθώς μία είδηση που θα μάθει ο μικρός Σέργιος για την Ελένη θα τον κάνει να εξαφανιστεί από το χωριό και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο να νομίζουν πως έχασαν το παιδί τους.

Η Δρόσω μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες με τις νέες αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της ενώ ο Τάκης κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη για εκείνη. Ο Δούκας ζητά απ’ όλους να επιστραφεί στα χέρια του η περιουσία κι αυτήν τη φορά επίσημα. Θα υπογράψει ο Νικηφόρος ή θα φτάσει στα όριά της τη σύγκρουση με τον πατέρα του;

Το μυστικό του Μελέτη και του Κωνσταντή, για τις παράνομες δραστηριότητές τους, θα αποκαλυφθεί από κάποιον που μπορεί να τους δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες και μια εξ’ αυτών θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Θα μπορέσει, όμως, η θυσία της να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο; Δείτε εδώ ποια πεθαίνει.

Την ίδια ώρα ο μικρός Σέργιος φοβάται και δεν θέλει να δει την θεία του με τα spoilers να θέλουν τον μικρό να εξαφανίζεται από το Διαφάνι.