Με ποδηλατικό κολάν η Έλλη Κοκκίνου στα 50 της - Άλλο πράγμα τα πόδια της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ποδηλατικό κολάν η Έλλη Κοκκίνου στα 50 της - Άλλο πράγμα τα πόδια της

Βόλτα με σύμμαχο τον καλό καιρό της Κυριακής για την Έλλη Κοκκίνου, με το You να την συναντά στην περιοχή της Γλυφάδας και εκείνη να μας χαρίζει ένα γλυκό χαμόγελο και καυτά στιγμιότυπα με το ποδηλατικό της κολάν. Βάζει κάτω στα 50 της χρόνια δέκα 20αρες...

Μαζί της βρισκόταν ο γιος της, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, μόνιμος σύντροφός της στην περίοδο της καραντίνας αλλά και στις σύντομες εξορμήσεις που κάνει είτε με ποδήλατο είτε με rollers. Η δημοφιλής τραγουδίστρια προσέχει πολύ αυτήν την περίοδο, καθώς πάσχει από βαρύ άσθμα, κάτι που έχει παραδεχτεί και η ίδια. Πέρυσι, μάλιστα, τις μέρες του πρώτου lockdown, είχε μιλήσει για τις σύντομες εξόδους της, αναφέροντας:

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

«Εμένα η καραντίνα μου ξεκίνησε πριν από το επίσημο lockdown, δεν έχω πάει ούτε σούπερ μάρκετ, τα κάνω όλα μέσω internet. Bγαίνω με προσοχή γιατί φοβάμαι πολύ. Προσπαθώ να υπερνικήσω το φόβο μου. Από 3 ετών έχω πολύ βαρύ άσθμα... Είμαι ευπαθής ομάδα γι' αυτό και προσέχω και δεν τον διακινδυνεύω».

Η Έλλη Κοκκίνου είναι διπλά προσεκτική αυτές τις μέρες, καθώς η χρόνια πάθηση που αντιμετωπίζει στο παρελθόν την έχει οδηγήσει στην εντατική, όπως είχε διηγηθεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Φωτογραφίες της Έλλης Κοκκίνου με το ποδηλατικό κολάν

Ποδήλατο Έλλη Κοκκίνου περιοδικό You

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Έλλη Κοκκίνου: Σοκάρει το κορμί της στα 50!

Η Έλλη Κοκκίνου είναι από τις γυναίκες που προσέχουν πολύ την σιλουέτα τους και τον τρόπο ζωής τους! Αυτό μάλιστα φαίνεται καθώς η τραγουδίστρια διαθέτει ένα απο τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στα 50 της χρόνια!

Η τραγουδίστρια έχει το κορμί και δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της με μπλε ολόσωμο μαγιό αποχαιρετώντας έτσι το καλοκαίρι!

Γυμνασμένη και πάντα σε φόρμα η Έλλη Κοκκίνου παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μαμά έχει καταφέρει να διατηρήσει την τέλεια σιλουέτα της.

Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πώς κατάφερε να χάσει 22 κιλά. Δείτε πως!

Συγκεκριμένα είπε πως κάθε μέρα περπατούσε από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα για περίπου τέσσερις ώρες. Αλλά δεν είναι μόνο η άσκηση το μυστικό της.

«Έχω πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο ακολουθώ κατά γράμμα. Έχω κόψει εντελώς το αλάτι και τη ζάχαρη και κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την πρόοδο και τις ανάγκες μου ο διαιτολόγος μού αναπροσαρμόζει τη διατροφή μου», έχει πει η ίδια.

Έλλη Κοκκίνου γυμνασμένηΈλλη Κοκκίνου κορμί στα 50 τηςΈλλη Κοκκίνου κορμί