Με κατάλευκο χαλί το δωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου - Έχει ξύλινες λεπτομέρειες

Φοβερός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με κατάλευκο χαλί το δωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου - Έχει ξύλινες λεπτομέρειες

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το οποίο έχει κατάλευκο χαλί και ξύλινες λεπτομέρειες στα έπιπλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Με την καραντίνα να συνεχίζεται, η Αθηνά Οικονομάκου περνάει πολλές ώρες στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και έτσι αυτή τη φορά, αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία μέσα από το υπνοδωμάτιό της, το οποίο είναι διακοσμημένο με μίνιμαλ λεπτομέρειες.

Στο σπίτι της μάλιστα, η ηθοποιός έχει και τζάκι, το οποίο άναψε πριν από λίγες μέρες. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της.

Αυτό είναι το δωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Αθηνά Οικονομάκου σύζυγος

Αθήνα Οικονομάκου: Στο σπίτι της με το Μιχοπούλο έχει μέχρι και... γυμναστήριο

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχει «χτίσει» μια πολύ όμορφη οικογένεια με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το σπίτι τους είναι το προσωπικό τους καταφύγιο. Μέσα στο οποίο έχουν μέχρι και... γυμναστήριο.

Μπορεί η ηθοποιός να μένει σπίτι της λόγω του δεύτερου lockdown, ωστόσο, σίγουρα δεν περνάει βαρετά την ημέρα της. Παίζει καθημερινά με το γιο της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία και όταν βρίσκει χρόνο κάνει την γυμναστική της.

Στο σπίτι της, έχουν διαμορφώσει ένα δωμάτιο έτσι, ώστε να κάνουν άνετα γυμναστική με το ποδήλατο να είναι το αγαπημένο της όργανο, αφού γυμνάζει τα πόδια. Η Αθηνά Οικονομάκου, διαθέτει άψογες αναλογίες και αυτό φαίνεται από τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες όπου φοράει εντυπωσιακά μαγιό.

Αθήνα Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος σπίτι

Χθες να σημειώσουμε πως το ζευγάρι, είχε γιορτή στο σπίτι του και η ηθοποιός δημοσίευσε στο instagram που προκάλεσε σούσουρο. Τι συνέβη λίγες ημέρες μετά το γάμο της στην Μύκονο; Η φωτογραφία που έφερε στην δημοσιότητα έκανε την αποκάλυψη.