Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το μέρος που επισκέφτηκε εν μέσω καραντίνας

Ο λόγος της επίσκεψης

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Το μέρος που επισκέφτηκε εν μέσω καραντίνας

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτό το καιρό μένει σπίτι της όπως και όλοι οι υπόλοιπη Ελλάδα, κάτι όμως την έκανε να σπάσει την καραντίνα και να φύγει από το σπίτι.

Η τραγουδίστρια αυτό το καιρό ηχογραφεί τον νέο της δίσκο και έτσι χρειάστηκε να επισκεφτεί το στούντιο προκειμένου να γράψει το νέο της κομμάτι, κάτι που μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media.

“Πρώτη μέρα στο στούντιο μετά από καιρό… Όλοι γεμάτοι ιδέες και όρεξη να δημιουργήσουμε, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε,να τζαμάρουμε…”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε ωστόσο φωτογραφίες από έξοδο με τον σύζυγό της.

ελεωνόρα ζουγανέλη καραντίνα

Με τον σύζυγό της στο στούντιο του ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μία νέα φωτογραφία ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες, στην οποία φαίνεται πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ μαζί με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, στα γυρίσματα του The Voice.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι και να μην περνούν ούτε λεπτό χωριστά.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνεχίζει τα γυρίσματα για το The Voice, και ο Σπύρος Δημητρίου βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Να σημειώσουμε πως τον τελευταίο καιρό υπάρχουν μερικές φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια έγκυο στο πρώτο της παιδί.

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο με τον σύζυγο της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο στούντιο του ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Δημητρίου λοιπόν βρήκε την ευκαιρία να καθίσει στη θέση της καλής του στο πλατό του The Voice και να ανεβάσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας: «Από μένα ίσως είναι ΝΑΙ».

σπύρος δημητρίου στο σκαι