Σπύρος Δημητρίου: Ο φακός «τσάκωσε» τον σύζυγο της Ελεονώρας Ζουγανέλη - Δεν έριξε ούτε βλέμμα στους φωτογράφους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπύρος Δημητρίου: Ο φακός «τσάκωσε» τον σύζυγο της Ελεονώρας Ζουγανέλη - Δεν έριξε ούτε βλέμμα στους φωτογράφους

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr «τσάκωσε» τον Σπύρο Δημητρίου, σύζυγο της Ελεονώρας Ζουγανέλη έξω από τα δικαστήρια, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να μην ρίξει ούτε ένα βλέμμα στους φωτογράφους που βρίσκονταν απέναντί του.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρισκόταν εν ώρα εργασίας και φαινόταν να είναι πολύ απορροφημένος επομένως δεν πρόσεξε καν τους φωτογράφους.

Τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, επιλέγουν να κρατούν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που φάνηκε άλλωστε και από την αντίδραση που είχε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, όταν ο φακός την εντόπισε μαζί με τον αγαπημένο της σε μία έξοδό τους.

Σπύρος Δημητρίου Ελεονώρα Ζουγανέλη
Ελεονώρα Ζουγανέλη σύζυγος

Με τον σύζυγό της στο στούντιο του ΣΚΑΪ η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μία νέα φωτογραφία ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες, στην οποία φαίνεται πως η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο στούντιο του ΣΚΑΪ μαζί με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, στα γυρίσματα του The Voice.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι και να μην περνούν ούτε λεπτό χωριστά.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνεχίζει τα γυρίσματα για το The Voice, και ο Σπύρος Δημητρίου βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Να σημειώσουμε πως τον τελευταίο καιρό υπάρχουν μερικές φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια έγκυο στο πρώτο της παιδί. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο με τον σύζυγο της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο στούντιο του ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Δημητρίου λοιπόν βρήκε την ευκαιρία να καθίσει στη θέση της καλής του στο πλατό του The Voice και να ανεβάσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας: «Από μένα ίσως είναι ΝΑΙ».

Ελεονώρα Ζουγανέλη σύζυγος

Γιάννης Ζουγανέλης: Τι είπε στον Σπύρο Δημητρίου όταν παρέδωσε την Ελεονώρα στην εκκλησία

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποκάλυψε τα λόγια που είπε στον γαμπρό του, Σπύρο Δημητρίου, όταν του παρέδωσε στην εκκλησία την κόρη του Ελεονώρα. Συγκίνησε ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice - την οποία είδαμε και στο χθεσινό 18/10 επεισόδιο που ήταν ανατρεπτικό - ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμο του με τον αγαπημένο της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό και με λίγους καλεσμένους λόγω κορωνοϊού.

Λίγες μέρες μετά το ευχάριστο γεγονός, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και αποκάλυψε τι είπε στον γαμπρό του όταν παρέδωσε την κόρη τους στην εκκλησία για να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

«Σου παραδίδω ένα κορίτσι το οποίο μεγάλωσε μέσα στον ήχο, στην σκέψη και στην πάλη με την αισθητική και εύχομαι να την εξελίξεις», ήταν τα λόγια του.