Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα - Ασύλληπτα στιγμιότυπα στη δημοσιότητα

Τι κάνει η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα - Ασύλληπτα στιγμιότυπα στη δημοσιότητα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε ένα βίντεο και έβγαλε στη δημοσιότητα μερικά ασύλληπτα στιγμιότυπα, με μία χορογραφία που έκανε για το νέο της τραγούδι. Η ανάρτησή της έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Το νέο κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο Light it Up έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες και έχει τρελάνει κανονικά όλο το κοινό της επιτυχημένης τραγουδίστριας.

Για ακόμα μία φορά, μία επιτυχία της κατάφερε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να γίνει ένα από τα πρώτα trends. Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο με την χορογραφία του συγκεκριμένου κομματιού και ήδη όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι έγραψαν στα σχόλια πως θα ετοιμάσουν το δικό τους βίντεο. Δείτε εδώ πού και με ποιον την τσάκωσε ο φακός χθες.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα που έγινε viral σε λίγα λεπτά

Ελένη Φουρέιρα instagram

Παραλήρημα με την Ελένη Φουρέιρα - Η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά

Χαμός επικρατεί στα socail media από χθες, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει viral με πολλούς χρήστες να την αναδημοσιεύουν στα story τους. Έχει προκαλέσει πραγματικό παραλήρημα.

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης της συγκεκριμένη πλατφόρμας και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες και βίντεο που αναρτεί στο προφίλ της.

Έχοντας ήδη κάνει χαμό με το νέο της τραγούδι, έκανε μια νέα ανακοίνωση για κάτι που ετοιμάζει. Τα σχόλια πήραν «φωτιά» όπως και οι αντιδράσεις με την φωτογραφία να μετράει πάνω από 45 χιλιάδες likes.

Ελένη Φουρέιρα instagram viral φωτογραφία

"Δάκρυσε" το διαδίκτυο με το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα - Έχει γίνει viral

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα και πρόκειται να σας κάνει να δακρύσετε.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με πρώην μπαλαρίνα που έπασχε από Αλτσχάιμερ να ακούει τη Λίμνη των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι και να θυμάται να νιάτα της.

Η Marta C. González όπως ήταν το όνομα της, αρχίζει να χορεύει με τα χέρια της και να ερμηνεύει τη χορογραφία που τόσο καλά είχε παρουσιάσει στα νιάτα της.

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα, κυκλοφορεί παντού στο διαδίκτυο και συγκινεί...

Από την άλλη να σημειώσουμε πως στο Πρωινό ανακοινώθηκα μερικά χαρμόσυνα νέα για την Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα instagram viral βίντεο