Σαν γήπεδο ο κήπος στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Φοβερός χώρος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σαν γήπεδο ο κήπος στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από τον κήπο που έχει στο σπίτι όπου μένει μαζί με τον Snik και η αλήθεια είναι πως είναι σαν κανονικό γήπεδο!

Το μοντέλο - παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργός χρήστης των social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από την δουλειά της.

Αυτή τη φορά, πόζαρε στον κήπο του σπιτιού της, ένα σημείο που φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα της μέσα στον χώρο καθώς έχουμε δει αρκετά στιγμιότυπα από εκεί. Δείτε εδώ το δωμάτιο του σπιτιού που περνάνε τον περισσότερο χρόνο μαζί με τον Snik.

Αυτός είναι ο κήπος που έχουν στο σπίτι τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik κήπος

Μεγάλος καυγάς για Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Το δημοσίευμα που φέρνει τα πάνω κάτω

Τα πράγματα στον Διόνυσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, στην πολυτελή βίλα που μοιράζονται ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι καθόλου καλά τις τελευταίες ημέρες. Μια ένταση ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες και τελικά κορυφώθηκε σε έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, ένας καυγάς στο τέλος του οποίου ο SNIK μάζεψε κάποια πράγματά του και έφυγε, αφήνοντας μόνη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο μεγάλο - δείτε φωτογραφίες - αλλά άδειο πλέον σπίτι.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, στο περιοδικό Ciao, τα αίτια της κρίσης αυτής πάνω πολύ πίσω και κυρίως είναι η δυσφορία του Snik με την δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση τους.

Ο ίδιος, αν και καλλιτέχνης είναι άνθρωπος γενικά χαμηλών τόνων που δεν του αρέσει να τον κυνηγάνε οι φωτογράφοι σε κάθε του βήμα και να βλέπει όλες τις λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή στα περίπτερα.

Πηγή: Περιοδικό Ciao.