Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δίνει την δική του απάντηση για την "Φάρμα" και ρίχνει σπόντες - "Η τηλεόραση είναι..."

Σε ποιους αναφέρθηκε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δίνει την δική του απάντηση για την

Στην ραδιοφωνική του εκπομπή μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος για πρώτη φορά απαντά στο αν θα παρουσιάζει την "Φάρμα" αλλά ρίχνει και πολλές σπόντες για όσους δεν είναι τηλεπαρουσιαστές!

“Δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση ούτε κάποια κουβέντα και δε ξέρω αν είμαι και εγώ έτοιμος να αναλάβω κάτι τέτοιο. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τηλεόραση είναι και ηθοποιοί που βγήκαν πολλοί τον τελευταίο καιρό και γίναν παρουσιαστές. Η τηλεόραση είναι ένα άλλο πράγμα, πρέπει να είσαι τηλεπαρουσιαστής.

Η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση ούτε με την ηθοποιία ούτε με το τραγούδι ούτε με το youtube” ανέφερε χαρακτηριστικά. Έκτακτη ανακοίνωση για τον Γρηγόρη και το The 2 night show.

«Σούσουρο» στον ΑΝΤ1 με τον παρουσιαστή της Φάρμας - Τα δύο ονόματα που εξετάζει ο σταθμός

Κανονικό «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές ώρες στον ΑΝΤ1 από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του σταθμού να βάλει στο πρόγραμμα του τη Φάρμα. Οι άνθρωποι του καναλιού αναζητούν τον παρουσιαστή και εξετάζουν δύο ονόματα που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο ΑΝΤ1 ξαναφέρνει στην επιφάνεια το κλασικό ριάλιτι - κάτι που άλλωστε ανακοινώθηκε ήδη από εχθές - ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του προσώπου που θα βρεθεί στο επίκεντρο του ριάλιτι.

Τα δύο ονόματα που παίζουν, είναι αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το κόνσεπτ καθώς ήταν ο παρουσιαστής παλιά αλλά και αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου.