Κρίστη Καθαργιά: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη

Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κρίστη Καθαργιά: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη

Εχθές έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφος Κρίστη Καθαργιά του κόλλησαν κορωνοϊό και ο tattoo artist βρισκόταν και στο νοσοκομείο, σήμερα εισήχθη και η σύντροφος του.

Εχθές, η συντροφός του έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο Live News και αποκάλυψε πως περνάνε την αρρώστια πολύ βαριά και οι δύο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα νοσηλευόταν, σήμερα από την εκπομπή του Πρωινού έγινε γνωστό πως και η Κρίστη μπήκε στο νοσοκομείο.

«Και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη μπήκε τελικά στο νοσοκομείο. (…) Η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται και από ό,τι κατάλαβα βρίσκονται σε ξεχωριστά νοσοκομεία. Ακούσαμε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής μας στο διάλειμμα και φαινόταν ταλαιπωρημένη. Το μόνο που θέλω να πούμε είναι περαστικά και στους 2» είπε η παρουσιάστρια.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε και μία περιπέτεια σε ταξίδι του στο εξωτερικό. Δείτε εδώ τι είχε συμβεί.

Κρίστη Καθάργια: Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη σοκάρει για τον κορωνοϊό - "Είμαστε χάλια, δεν μπορώ να..."

Εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Η Κρίστη μίλησε στο Live News για τα συμπτώματα και τις δύσκολες ώρες που περνούν.

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο», εξομολογήθηκε η Κρίστη Καθάργια.