Η Σκορδά εναντίον της Τούνη: "Κάποια θέματα δεν πρέπει να τα αναλύουμε δημόσια"

Απάντησε στα όσα είπε η influencer

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σκορδά εναντίον της Τούνη:

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά τάχθηκε εναντίον της Ιωάννας Τούνη στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τη Σάσα Σταμάτη μετά τη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε. Η παρουσιάστρια τόνισε πως μερικά θέματα δε θα έπρεπε να τα αναλύουμε δημόσια.

Η δημοσιογράφος έδωσε στην εκπομπή Πρωινό το ηχητικό από τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη - δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν - προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως έχει κάνει «κολάζ» στα λόγια της όπως ισχυρίστηκε η influencer.

«Δεν νομίζω ότι όλο αυτό ξεκινάει με πρόθεση να προσβάλει κάποιον. Θεωρώ ότι κάποια θέματα δεν πρέπει να τα αναλύουμε δημόσια. Η γνώμη μου είναι αυτή», ανέφερε η Φαίη Σκορδά για την Ιωάννα Τούνη.

«Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη παραδεχόταν ότι γνώριζε για τη συνέντευξη και ήταν μια χαρά».

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη είχε συνομιλία με τη Σάσα Σταμάτη την οποία ευχαρίστησε μέσω μηνυμάτων για τη συνέντευξη στην εφημερίδα On Time.

«Πώς το θυμάσαι εκ των υστέρων; Αν κάτι σε ενοχλεί, δεν βγαίνεις από την αρχή; Δεν απαντάς στον κόσμο σου για το τι συνέβη, γιατί έτσι το αποδέχεσαι. Δεν έκανε καμία αναφορά. Αυτή η αναφορά ότι δεν έδωσε συνέντευξη ουσιαστικά και ότι είναι παράνομο όλο αυτό το λέει εκ των υστέρων », συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά για την στάση της Ιωάννας Τούνη.

«Όταν λες ότι είναι κολάζ και ότι δεν παραποιήθηκαν τα λόγια μου αποδέχεται τη φύση της συνέντευξης», τόνισε ακόμα.

Αυτή η απάντηση της Ιωάννας Τούνη έκανε τη Φαίη Σκορδά να ταχθεί εναντίον της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη, έδωσε μία οργισμένη απάντηση στην Σάσα Σταμάτη για τη δημοσιοποίηση του ηχητικού της συνέντευξης που της έδωσε, με την γνωστή influencer να την παρακινεί να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το τηλεφώνημα.

Χθες το πρωί η δημοσιογράφος έδωσε το ηχητικό της συνέντευξης στην εκπομπή Πρωινό ωστόσο η κίνησή της αυτή έβγαλε εκτός εαυτού την Ιωάννα Τούνη η οποία έσπευσε να της απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

Μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη τόνισε πως οι δυο τους δεν επικοινώνησαν με σκοπό να της πάρει συνέντευξη αλλά επρόκειτο για ένα απλό φιλικό τηλεφώνημα, ενώ η Σάσα Σταμάτη δεν την είχε ενημερώσει ότι είχε σκοπό να δημοσιοποιήσει την συνομιλία τους.

Αυτή είναι η οργισμένη απάντηση της Ιωάννας Τούνη στην Σάσα Σταμάτη

Ιωάννα Τούνη Σάσα Σταμάτη

Ιωάννα Τούνη 800 ευρώ