Η Βάνια εμφάνιστηκε πιο αισθησιακή από ποτέ στο Καλό Μεσημεράκι - "Έριξε" όλο το πλατό

Δεν την είχαμε ξανά δει έτσι ποτέ!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Βάνια εμφάνιστηκε πιο αισθησιακή από ποτέ στο Καλό Μεσημεράκι -

Το Καλό Μεσημεράκι είναι αυτή ακριβώς η εκπομπή που χρειάζεται τα μεσημέρια μας. Ο Νίκος Μουτσινάς ξέρει πως να προσφέρει απίστευτες στιγμές γέλιου και φυσικά δεν το κάνει μόνος του, αλλά με την βοήθεια της Βάνιας, ή αλλιώς της Ματίνας Νικολάου. Η συμπαρουσιάστρια του Μουτσινά εμφανίστηκε, μάλιστα, σήμερα στο πλατό και ήταν πιο αισθησιακή από ποτέ!

Μετά από το απόσπασμα του χθεσινού επεισοδίου του GNTM 3, η Βάνια εμφανίστηκε με.. αισθησιακά κατακόκκινα εσώρουχα και ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ξεκίνησε να ποζάρει στον φακό του Νίκου!

Φυσικά, κατάφερε να ρίξει το πλατό και να μείνουν όλοι άναυδοι! Συγκλονίζει η Ματίνα Νικολάου για το χωρισμό της!

Η Βάνια εμφάνιστηκε πιο αισθησιακή από ποτέ στο Καλό Μεσημεράκι

Καλό Μεσημεράκι: "Ατύχημα" για την Βάνια στο πλατό - "Έκλαψε" ο Νίκος Μουτσινας

Ένα μικρό και ξεκαρδιστικό ατύχημα είχε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, η τηλεοπτική Βάνια, με τον Νίκο Μουτσινά να "κλαίει" από τα γέλια.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου βγήκε στον αέρα με σκοπό να την εκτοξεύσει ο παρουσιαστής για να πάει η χρυσή τηλεόραση στον νικητή της ημέρας, όπως γίνεται σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, την ώρα που την γύρισε για να την "πετάξει", τα παπούτσια της Βάνιας γλιστρούσαν, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Όπως ήταν επόμενο, τόσο ο παρουσιαστής όσο και όλο το πλατό έβαλαν τα γέλια.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Βάνια έκλεψε το φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου και έγινε χαμός.

Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε στο πλατό και άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά!

Στη σημερινή εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς στην πρωινή εκπομπή του AlphaHappy Day”.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν στην λαϊκή και πουλούσε ψάρια, αλλά και πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε μια ωραία κυρία να περνά μπροστά από τον πάγκο του.

Έτσι λοιπόν, αυτά τα λόγια τα σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς, τον οποίο μάλιστα, περίμενε μια έκπληξη.

Πιο αναλυτικά, εισέβαλε στο πλατό ο Κώστας Φραγκολιάς ντυμένος ψαράς και κρατώντας στα χέρια του ένα ψάρι.

Ο διάλογος του Κώστα με τον Νίκο και την Βάνια ήταν απολαυστικός. Δείτε ωστόσο, το τσουχτερό σχόλιο του Μουτσινά για τον Αλέξη Γεωργούλη!