Η Μαρίλια Μητρούση ξεσπά κατά του Γεωργούλη - "Δεν με απασχολούν αυτά τα πράγματα!"

Φανερός ο εκνευρισμός της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Μαρίλια Μητρούση ξεσπά κατά του Γεωργούλη -

Η Μαρίλια Μητρούση μίλησε στη κάμερα του “Pop Up” και συγκεκριμένα στη Χριστιάνα Κοχλατζή και αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και στην περιπέτεια της με τον κορωνοϊό.

Όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο για τον Αλέξη Γεωργούλη, η ίδια φάνηκε να δυσανασχετεί και να έρχεται σε έντονη αμηχανία.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν απασχολούν αυτά τα πράγματα αυτή την περίοδο. Νομίζω ότι απασχολούν άλλα πράγματα. Ο Αλέξης απ’ όσο γνωρίζω έχει χτυπήσει και το πόδι του, είναι ευρωβουλευτής, κάνει πράγματα…».

Σχετικά με την περιπέτεια της για τον κορωνοϊό ανέφερε:«Τώρα είμαι καλά. Στην αρχή δεν πίστευα ότι το έχω γιατί προσέχω υπερβολικά. Το έχω πει πάρα πολύ αυτό, είναι το αστείο της υπόθεσης, ότι είμαι ένας άνθρωπος που προσέχει πάρα πολύ και ξαφνικά βρίσκομαι να το έχω κολλήσει. Εκεί παθαίνεις σοκ και λες “πώς γίνεται αυτό το πράγμα;”» Ο Αλέξης Γεωργούλης «στόλισε» τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Η Μαρίλια Μητρούση ξεσπά κατά του Γεωργούλη

"Πόσο ύπουλα!" - Η Σκορδά ταπεινώνει στο Πρωινό τον Αλέξη Γεωργούλη!

Με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή του Τάκη Χατζή για τον μισθό του από το Ευρωκοινοβούλιο, η Φαίη Σκορδά επανέφερε το θέμα στο Πρωινό, την Πέμπτη και "άδειασε" τα όσα είπε.

Θυμίζουμε, ότι μετά την προβολή βίντεο με δηλώσεις που είχε κάνει σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Αλέξης Γεωργούλης για τον μισθό του, ο ίδιος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Ευτυχείτε κατηγόρησε το Πρωινό για μοντάζ σε όσα είχε πει.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, ζήτησε να παίξουν ξανά το απόσπασμα όπως το είχαν προβάλει στο Πρωινό σε αντιπαραβολή με όσα ανέφερε ο ευρωβουλευτής, ηθοποιός και παρουσιαστής στην εκπομπή του Τάκη Χατζή. Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά με τη σιωπή της και στη συνέχεια επέλεξε να πετάξει μόνο μερικά βέλη από την φαρέτρα της:

«Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να σχολιάσεις κάτι παρά μόνο να τον ακούς. Τρελαίνομαι με κάποιους ανθρώπους και με το πόσο ύπουλα θέλουν να λειτουργούν. Η λέξη μοντάζ σημαίνει ότι κάτι κρύβεις, κάτι δεν θέλεις να πεις».

«Μόνο εμένα σηκώθηκαν τα μαλλιά μου;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας το θέμα. Δείτε ακόμα μια δήλωση της Φαίης κατά του Γεωργούλη.