Άλλος άνθρωπος η Παναγιώταρου μετά την αλλαγή στα μαλλιά της - Δεν θα την αναγνωρίσεις!

Παραμένει μια κούκλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άλλος άνθρωπος η Παναγιώταρου μετά την αλλαγή στα μαλλιά της - Δεν θα την αναγνωρίσεις!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εδώ και λίγο καιρό δηλώνει.. ελεύθερη και ωραία αφού πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση για τον χωρισμό της με τον Αριστομένη. Και τι κάνουμε όλες οι γυναίκες μετά τον χωρισμό; Ξεσπάμε στα μαλλιά μας!

Την Αλεξάνδρα την έχουμε δει πολλές φορές να πειραματίζεται με το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, αλλά αυτήν την αλλαγή σίγουρα δεν την περιμέναμε!

Το μοντέλο αποφάσισε να το γυρίσει ξανά σε καρέ αλλά όχι σε ξανθό αλλά σε.. ροζ!

Της πάει καταπληκτικά και μπορούμε κάλλιστα να την παρομοιάσουμε με την μπάρμπι! Το ολόχρυσο φόρεμα από την συλλογή της Αλεξάνδρας θα σε κάνει βασίλισσα!

Αυτό είναι το καινούργιο της λουκ:

αλλαγή στα μαλλιά της η Παναγιώταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και δε δίστασε, να κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό της, λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocs δεν φοβάτα να πει τα πράγματα με το όνομά τους και έτσι, μίλησε ανοιχτά για όλα όσα πείραξε στο πρόσωπό της φέτος το καλοκαίρι.

Αυτή είναι η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τις αισθητικές επεμβάσεις

«Θα πάμε Φολέγανδρο, Κύθνο, Ικαρία, γιατί κάθε χρόνο πηγαίναμε Μύκονο και Σαντορίνη και φέτος θέλουμε να πάμε σε άλλα μέρη. Θέλω φέτος στις διακοπές μου να είμαι όλη μέρα άβαφη και με τις σαγιονάρες μου. Τα χόρτασα όλα τα λούσα και θέλω να απεγκλωβιστώ από όλο αυτό.

Να φανεί και λίγο η ηλικία μου, είμαι 27 χρονών, δεν έχω λοιπόν λόγο να φαίνομαι μεγαλύτερη. Για το καλοκαίρι είμαι έτοιμη, έχω κάνει τα μποτοξάκια μου, τις μεσοθεραπείες μου, όλα τα απαραίτητα για να είμαι έτοιμη για τις διακοπές μου» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης εδώ το σχόλιο που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την Κατερίνα Στικούδη