Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά - «Να απαλύνουμε λίγο αυτές τις καταστάσεις...»

Το μήνυμα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά - «Να απαλύνουμε λίγο αυτές τις καταστάσεις...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση την οποία συνδύασε με ένα μήνυμα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι σχεδόν καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της, ειδικά σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που ζούμε με την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα.

Αυτή τη φορά ωστόσο θέλησε να δώσει ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα και πολύ γρήγορα βρήκε την ανταπόκριση των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι με τη σειρά τους, της έστειλαν τις αισιόδοξες σκέψεις τους. Δείτε εδώ και το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά για το lockdown.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Καλημέρα! Προσπαθούμε να εφεύρουμε τρόπους για ν απαλύνουμε λιγο αυτες τις καταστασεις που βιωνουμε ολοι μας.Ο,τι μπορεί ο καθένας μας κάνει ... Οι καρδιές δικες σας! Καλή θετική κ δημιουργική συνέχεια σε οοοολους σας! Υπομονη κ Ολα θα πανε καλύτερα», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ρούλα Κορομηλά ανάρτηση Instagram

Η ανάρτηση όλο νόημα της Ρούλας Κορομηλά για το δεύτερο lockdown

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα, με την οποία θέλησε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει το δεύτερο lockdown που ήρθε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της ή και στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητές της.

Συγκεκριμένα, το θέμα του lockdown την έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και μάλιστα εχθές δε δίστασε να ξεσπάσει δημόσια για όλους όσους σπάνε την καραντίνα.

Αυτή είναι η ανάρτηση όλο νόημα της Ρούλας Κορομηλά για το δεύτερο lockdown

«Έτσι, σελφαροντας υποδέχομαι την πρώτη μέρα της καραντίνας μας. Καθημερινά θα την βλέπω διαφορετικά κ θα απαθανατίζω ... Καλή δύναμη σε όλους μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έτσι , ????????σελφαροντας υποδέχομαι την πρώτη μέρα της καραντίνας μας. Καθημερινά θα την βλέπω διαφορετικά κ θα απαθανατίζω ... Καλή δύναμη σε όλους μας. ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις