Ασύλληπτος θρήνος για γνωστό τραγουδιστή - Έχασε τον 28χρονο γιό του

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος για γνωστό τραγουδιστή - Έχασε τον 28χρονο γιό του

Το να χάνεις μέσα σε πέντε χρόνια δυο παιδιά ίσως είναι ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε κάποιον. Γνωστός τραγουδιστής έχασε τον 28χρονο γιό του.

Πριν πέντε χρόνια είχε χάσει την κόρη του και τώρα νεκρός βρέθηκε ο 28χρονος γιος γνωστού ράπερ μέσα στο σπίτι του. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου, αλλά η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Bobby Brown έχασε τον 28χρονο γιο του Bobby Jr. και πριν πέντε χρόνια είχε χάσει και την κόρη που είχε αποκτήσει με την Whitney Houston, την Bobbi Kristina. Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής για την μάχη του με τον καρκίνο!

bobby brown

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο πασίγνωστος τραγουδιστής

Θρήνο προκάλεσε στην μουσική βιομηχανία ο θάνατος ενός πασίγνωστου και ταλαντούχου τραγουδιστή. Βγήκε δυστυχώς νικημένος με τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον Doug Soupernaw ο οποίος είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στους πνεύμονες και έδινε την δική του μάχη από τον Φεβρουάριο του 2019, καταλήγοντας όμως νικημένος.

Η εταιρία που εκπροσωπούσε τον επιτυχημένο τραγουδιστή ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός: «Με μεγάλη μας λύπη σας πληροφορούμε το θάνατο του Doug Supernaw».

Να σημειώσουμε ότι είχε καταφέρει να πουλήσει χιλιάδες δίσκους παγκοσμίως, έχει κερδίσει αρκετά βραβεία με τα σπουδαιότερα κομμάτια του να ήταν τα «I Don't Call Him Daddy» και «Renο».

πεθανε απο καρκινο

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής!

Θρήνος επικρατεί στην Πάτρα, καθώς πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής της πόλης σε ηλικία 62 ετών. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή με μια ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ραφτόπουλο.

«Μελωδικός τραγουδιστής με ήθος και φινέτσα, υπήρξε από τα μεγάλα ονόματα της τοπικής διασκέδασης, με σπουδαίες συνεργασίες και προσωπική δισκογραφία. Καλό ταξίδι φίλε Πάνο», έγραψε για την απώλεια του.

Ο λόγο για τους παλιούς και εμβληματικούς Πατρινούς τραγουδιστές, Πάνο Καράπαπα. Είχε δώσει στα νυχτερινά κέντρα της πόλης το δικό του προσωπικό στίγμα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Πριν λίγες ημέρες θρήνος επικράτησε και με το θάνατο γνωστού ηθοποιού...