Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριος καυγάς για Τρίγγου - Πανταζάρα στα παρασκήνια του ANT1

Τι τους φούντωσε

Άγριος καυγάς για Τρίγγου - Πανταζάρα στα παρασκήνια του ANT1
News 19.11.2020 11:56
Από Youweekly Team

Ένα άσχημο περιστατικό περιγράφει πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao με πρωταγωνιστές των Αργύρη Πανταζάρα και την Έλλη Τρίγγου, από την σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Για την ακρίβεια το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση του Γιάννη Βασιλώτου στα γυρίσματα της σειράς. Το σενάριο περιέχει πολλές σκηνές στις οποίες οι δυο ηθοποιοί έρχονται κοντά κι αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να παραβλέψει ο Πανταζάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου του περιοδικού πριν λίγες ημέρες έγινε ένας μεγάλος καυγάς στο καμαρίνι της Έλλης. Ο Πανταζάρας απαίτησε να μην κάνει άλλη σκηνές με τον Βασιλώτο κάτι που φυσικά δεν ήταν εφικτό αφού το απαιτεί το σενάριο. Με φωνές και αποχώρηση με χτύπημα της πόρτας ολοκληρώθηκε ο καυγάς τους.

Βέβαια, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως τίποτα τέτοιο δεν συνέβη! Οι δυο ηθοποιοί είναι πολύ αγαπημένοι και μάλιστα λίγο καιρό πριν είχαν κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους στις Κάννες. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Αργύρης Πανταζάρας: Μιλάει για τον χωρισμό του με την Έλλη Τρίγγου! "Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι...."

Ο Αργύρης Πανταζάρας έδωσε συνέντευξη και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τον χωρισμό του από την ηθοποιό Έλλη Τρίγγου που παίζει στις Άγριες Μέλισσες αναφέροντας πως ο χωρισμός ίσως είναι η εξέλιξη μιας σχέσης που τελείωσε.

Ο ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι μίλησε για όλα Στη φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

“Πρώτη φορά είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση σε ένα διαφημιστικό, ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εμείς στο θέατρο δεν έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε κάτω στη σκηνή και να μας βλέπουν, οπότε είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα να σε βλέπεις στην οθόνη. Αυτό μας κάνει μερικές φορές, όταν βρισκόμαστε τις Κυριακές με τον κ. Μανουσάκη να συγκινούμαστε εμείς οι ίδιοι με το σύνολο της δουλειάς, αλλά όχι με τον εαυτό μας. Είναι ο μόνος τρόπος να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Με έχουν ταυτίσει με κάτι πολύ δραματικό και κάτι που λέω είναι ότι εγώ κωμικός ήθελα να γίνω αλλά με παίρνουν στα σοβαρά.

Μετά από μια παράσταση στην Επίδαυρο που έπαιζα, ήμουν με τους φίλους μου και έπλενα τα χέρια μου και ξαφνιάστηκε μια κυρία που με είδε και μου λέει: “Κύριε Πανταζάρα χαμογελάτε”;

Τα γυρίσματα στο Κόκκινο Ποτάμι θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα. Είναι πολύ το κρύο, είναι πολλά τα διαφορετικά μέρη και οι απαιτήσεις.

Στα social media μου έχουν στείλει κάποιες προτάσεις γάμου που πρέπει να απαντήσω. Είναι όλες με προστακτική.

Πάντα δημιουργώ μια αφορμή για να συναντηθώ με ανθρώπους που θαυμάζω. Η Έλλη Τρίγγου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουμε, παρότι είναι πάρα πολύ νέα στον χώρο. Δεν νιώθω πιο άνετα με την Έλλη Τρίγγου επειδή είχαμε σχέση, γιατί είναι πάρα πολύ αυστηρή και ξέρουμε να διαχωρίζουμε το πλαίσιο. Είναι πάρα πολύ αυστηρή. Την έχω δει πώς φέρεται σε γυρίσματα και παραστάσεις" κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αργύρης Πανταζάρας: Η περιπέτεια που πέρασε με την 'Ελλη Τρίγγου στο αεροδρόμιο για Κάννες

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιοί αντάλλαξαν βέρες στα γυρίσματα; Αποκάλυψη τώρα!

Share