The Bachelor: Η Αντζελίνα έχει παίξει στις Οικογενειακές Ιστορίες - "Κλάμα" με την ερμηνεία

Έχουμε και το επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Η Αντζελίνα έχει παίξει στις Οικογενειακές Ιστορίες -

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο The Bachelor, ωστόσο η Αντζελίνα έχει κάνει την εμφάνισή της πριν από μερικά χρόνια και στις Οικογενειακές Ιστορίες. Εμείς εντοπίσαμε το επεισόδιο και η αλήθεια είναι πως θα «κλάψετε» με την ερμηνεία της.

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του νέου ριάλιτι του ALPHA. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σπίτι του The Bachelor, έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της την προσοχή, τόσο με τις ατάκες της για τις συμπαίκτριές της, όσο και με τον έντονο τρόπο με τον οποίο διεκδικεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Αντζελίνα στην τηλεόραση. Η 20χρονη διαγωνιζόμενη, έχει κάνει και μία guest εμφάνιση στη γνωστή σειρά του ALPHA, Οικογενειακές Ιστορίες. Τότε είχε μακριά μαλλιά αλλά η εμφάνισή της δεν έχει αλλάξει σημαντικά. Δείτε εδώ μία απίστευτη εμφάνιση της Σίας από το The Bachelor!

Αυτό είναι το επεισόδιο από τις Οικογενειακές Ιστορίες στο οποίο συμμετείχε η Ανζτελίνα

The Bachelor: Oι αποκαλύψεις των φίλων του Παναγιώτη για τις ψεύτικες παίκτριες - "Δεν την πίστεψα όταν μου είπε..."

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor θα δούμε τους δύο κολλητούς φίλους του Παναγιώτη να μπαίνουν στο παιχνίδι για να εγκρίνουν και αυτοί τις παίκτριες. Σήμερα στο Happy Day μίλησαν και οι δυο τους για την εμπειρία.

Ο Ισίδωρος δήλωσε ότι τα κορίτσια είναι πολύ διαφορετικά από κοντά, πιο προσιτά και ανθρώπινα. «Ήταν σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι περίμενα», δήλωσε για την πρώτη εντύπωση που του έκαναν.

Ο ξάδερφος του Παναγιώτη Βασιλάκου, Γιάννης, αποκάλυψε ότι κάποιες από τις κοπέλες του φάνηκαν ψεύτικες. «Εγώ κατάλαβα ότι κάποιες όντως ήταν αληθινές. Κάποιες μου φανήκανε ψεύτικες. Δηλαδή υπήρχε μια κοπέλα που μου είπε ότι αγαπάει τον Παναγιώτη. Εγώ δεν την πίστεψα », εξομολογήθηκε.

«Εμφανισιακά μπορώ να πω ότι πολλές κοπέλες είναι όμορφες. Εσωτερικά -όπως είπα και πριν- είναι κάποιες αληθινές και κάποιες ψεύτικες. Δεν έχει να κάνει με την ομορφιά. Εμένα αυτό που μου βγάλανε κάποιες κοπέλες ήταν ότι αυτά που λέγανε δεν τα πιστεύανε και τα λέγανε για το “θεαθήναι”». Έρχεται και δεύτερος κύκλος για το παιχνίδι