Σία Βοσκανίδου: Η παίκτρια του The Bachelor έκανε την πιο κακόγουστη εμφάνιση το 2016 - Δείτε φωτογραφίες

Από το 1 μέχρι το 10 εμείς της βάζουμε 0. Εσείς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σία Βοσκανίδου: Η παίκτρια του The Bachelor έκανε την πιο κακόγουστη εμφάνιση το 2016 - Δείτε φωτογραφίες

Η Σία Βοσκανίδου έχει απασχολήσει πολύ με την συμμετοχή της στο The Bachelor και πολύ την είχα για το μεγάλο φαβορί ασχέτως που άλλη τελικά είναι η νικήτρια - δείτε την εδώ. Η Σία είναι από τις γυναίκες που προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους. Την βλέπουμε συνέχεια με συγκλονιστικά ρούχα αλλά... δεν ήταν πάντα έτσι! Το 2016 είχε κάνει μια αρκετά κακόγουστη εμφάνιση σε ένα νυχτερινό μαγαζί.

Συγκεκριμένα η Σία Βοσκανίδου το 2016 σε μια έξοδό της στο Estate Ακρωτήρι εκτός του ότι είχε απασχολήσει για την ομορφιά της σαν κοπέλα, είχε τραβήξει τα βλέμματα και για την στιλιστική της επιλογή μιας και θα μας επιτρέψετε να πούμε πως από αυτά που είχε φορέσει δεν πήγαινε τίποτα με τίποτα!

Φωτογραφίες της Σίας Βοσκανίδου από το 2016

Με σορτσάκι σε ανοιχτό τζιν, χρυσό κορμάκι με υπερβολικό άνοιγμα, διαφορετικό χρυσό στην τσάντα της, μαύρες μπότες ψηλές τύπου διχτυωτές και κόκκινο νύχι ε, όχι...

Σία Βοσκανίδου παρελθόν

Σία Βοσκανίδου The Bachelor

The Bachelor: Η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή της Σίας Βοσκανίδου

Η Σία είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες κοπέλες μέσα στη βίλα του The Bachelor, μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν πως θα είναι αυτή που θα επιλέξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στον μεγάλο τελικό - Ποια είναι όμως η καταγωγή και η ηλικία της;

Βέβαια, έκαναν λάθος, καθώς νικήτρια της καρδιάς του είναι μια - ούτε η Αντζελίνα βέβαια - και έχουμε ντοκουμέντα από βόλτα τους, μιας και το ριάλιτι έχει ολοκληρωθεί.

Μπορεί λοιπόν η Σία να έβγαλε τις βλεφαρίδες της για χάρη του, ωστόσο, έχει μάτια για άλλη. Βέβαια, αυτό δεν την κρατάει πίσω, μιας και είναι κούκλα και θα βρει τον έρωτα της ζωής της,

The Bachelor Σία Βοσκανίδου ηλικία καταγωγή

Αυτή είναι η καταγωγή και η ηλικία της Σίας από το The Bachelor

Η Αναστασία Βποσκανίδου, είναι 26 χρονών και είναι από την Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε βρεφοκομείο και τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Αθήνα και ασχολείται με το μόντελινγκ.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: «Είμαι η Σία, είμαι 26 ετών, κατάγομαι από την Αλεξανδρούπολη και μένω τα τελευταία 8 χρόνια στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει βρεφοκομεία και ασχολούμαι με το μόντελινγκ. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα άτομα που αγαπάω, καλώ στο σπίτι μου συνέχεια τους φίλους μου και τις φίλες μου και κάνουμε πάρτι. Πιστεύω ότι υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών άλλα είναι κάτι που μπορείς να το βρεις πάρα πολύ δύσκολα. Μου έχει τύχει να είμαι πολύ δεμένη με κάποια κοπέλα και να μαλώσουμε επειδή είχε φλερτάρει με έναν άντρα που μου άρεσε.

Μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός γιατί εκφράζομαι από αυτό και με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή. Είναι κάτι που το κάνω από μικρή και το αγαπώ πάρα πολύ. Πιστεύω πως κατά βάθος είμαι λίγο παραδοσιακή γυναίκα, στα επόμενα 3-4 χρόνια θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά. Αν ο bachelor θέλει κορίτσι για σπίτι, νομίζω με βρήκε».

Ποια ωστόσο είναι η πραγματική ηλικία, η καταγωγή και οι... πλαστικές της νικήτριας Νικολέττας που θα καταφέρει να παντρευτεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο;