Ελισάβετ Μουτάφη: Πέρασε δύσκολα με τον κορωνοϊό - Αυτά ήταν τα συμπτώματά της

Όλα όσα αποκάλυψε ο Μάνος Νιφλής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελισάβετ Μουτάφη: Πέρασε δύσκολα με τον κορωνοϊό - Αυτά ήταν τα συμπτώματά της

Ο αγαπημένος σύζυγος της Ελισάβετ Μουτάφη, Μάνος Νιφλής, μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και εξήγησε πως η ηθοποιός πέρασε αρκετά δύσκολα με τα συμπτώματα που εμφάνιση όταν νόσησε από κορωνοϊό.

Η ηθοποιός έκανε πριν από μερικές μέρες γνωστό πως ήταν ένα από τα θύματα του επικίνδυνου ιού - δείτε εδώ όλα όσα δήλωσε - και έτσι σήμερα ο σύζυγός της, εξήγησε πως αποφάσισαν να μην περάσουν μαζί την καραντίνα με αποτέλεσμα να φύγει για 15 μέρες από το σπίτι.

«Στις 9 το βράδυ μου μου ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, στις 9:10 βγήκε το δικό μου τεστ, αρνητικό. Από εκείνη τη στιγμή έφυγα σφαίρα από το σπίτι! 15 ημέρες ήμασταν χωριστά, ήταν σκληρό. Άρχισε να έχει ένα μπούκωμα, ένα κρύωμα και αυτό εξελίχθηκε σε απώλεια γεύσης και όσφρησης. Δεν είχε πυρετό.

Κουράστηκα να απαντάω στους αρνητές. Απαντάω ένα γιατί; Είναι καλό ο καλλιτέχνης να μη κάνει τον λοιμωξιολόγο. Ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος».

Σε ερώτηση για τα reality, ο Μάνος Νιφλής ξεκαθάρισε: «Δεν μ’ αρέσει το Big Brother. Το Bachelor είναι προσβλητικό για το γυναικείο φύλο. Με ενοχλεί. Δεν θα ήθελα ποτέ να δω την κόρη μου να πρωταγωνιστεί σε κάτι τέτοιο. Ούτε στο GNTM θα την έστελνα».

Έξαλλη η Ελισάβετ Μουτάφη: «Καλό είναι να μην...»

Η Ελισάβετ Μουτάφη ξέσπασε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» όπου είπε πως «Καλό είναι να μην ρωτάμε μια γυναίκα γιατί δεν έχει κάνει ένα παιδί».

Η ηθοποιός αποκάλυψε και πολλές άγνωστες πτυχές για την ζωή της αλλά αναφέρθηκε και ακόμη μια φορά στο GNTM.

«Χαρακτήρισα το GNTM τσίρκο, γιατί η παραγωγή ήθελε να φτιάξει κάτι ακραίο για να το δει ο κόσμος. Δεν είναι μόδα» είπε για το ριάλιτι μόδας.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο της δήλωσε: «Δίπλα στον σύντροφό μου, είδα πώς είναι η δημοσιογραφία». Και στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Δεν σκεφτόμουν ποτέ γάμους, γι’ αυτό και δεν παντρεύτηκα νωρίς… Δεν είχα καμία πίεση από την οικογένειά μου για να παντρευτώ και να κάνω παιδιά».

Και για τον ερχομό ενός παιδιού σχολίασε: «Είναι πολύ μάγκες οι άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά.Καλό είναι να μην ρωτάμε μια γυναίκα γιατί δεν έχει κάνει ένα παιδί».