Εξελίξεις στο Star με το MasterChef 5 - Η ανακοίνωση του Πάνου Ιωαννίδη

Τι συνέβη με το ριάλιτι μαγειρικής;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις στο Star με το MasterChef 5 - Η ανακοίνωση του Πάνου Ιωαννίδη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον πέμπτο κύκλο του MasterChef. Ο Πάνος Ιωαννίδης συνδέθηκε σήμερα με την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση σχετικά με όσα πρόκειται να δούμε σε λίγο καιρό.

Ο αγαπημένος σεφ αναφέρθηκε στην προετοιμασία που γίνεται από το Star για την νέα σεζόν ενώ ξεκαθάρισε πως για ακόμα μία χρονιά θα δούμε την ίδια ομάδα κριτών στο "τιμόνι" του ριάλιτι.

«Είμαστε έτοιμοι για όλα φέτος. Θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να δουλέψουμε με την ύψιστη ασφάλεια… Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε θα έλεγα εγώ. Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε από την παραγωγή είναι ότι πολύ σύντομα θα μπούμε στα στούντιο με όλα τα μέτρα και όλη την ασφάλεια. Θα κοιτάξουμε να βγει όπως και πέρσι, στις ίδιες ημερομηνίες Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Κοντοζυγώνει!

Είμαστε οι τρεις μας, αφού ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Θα παιχτεί σίγουρα το Masterchef από Ιανουάριο και θα είμαστε η ίδια ομάδα. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω κάτι άλλο.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το MasterChef, δείτε εδώ όλα όσα είπε στο The 2night Show η Κατερίνα Λένη για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μαγειρική.

MasterChef: Τα πάνω κάτω στο παιχνίδι - Αυτές είναι οι αλλαγές που θα γίνουν

Η πανδημία του κορωνοϊου έχει αναστατώσει και τις νέες εκπομπές στην τηλεόραση. Το MasterChef δεν γλίτωσε από τις αλλαγές και τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από εδώ και μπρος. Στο Ευτυχείτε έγιναν οι αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, η εκπομπή θέλει να ξεκινήσει τα γυρίσματα στις 30 Νοεμβρίου και να διαρκέσουν μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Η παραγωγή θα ετοιμάσει αιτήσεις για όσους δεν μένουν στην Αθήνα ώστε να μπορούν να μετακινηθούν με ασφαλές τρόπο και στην συνέχεια θα περιορίσουν τις εξωτερικές δοκιμασίες που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως οι δοκιμασίες θα είναι express σύμφωνα και με τη λογική του Big Brother. Δείτε πληροφορίες για την έναρξη του παιχνιδιού.