Αφοπλιστική η Κατερίνα Λένη για το Mastercher - «Δεν γλείφω εκεί που φτύνω»

Ξεκάθαρη στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφοπλιστική η Κατερίνα Λένη για το Mastercher - «Δεν γλείφω εκεί που φτύνω»

Η Κατερίνα Λένη ήταν καλεσμένη χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και για ακόμα μία φορά ήταν αφοπλιστική με τις δηλώσεις της για το MasterChef. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να έχει επαφή με τους παίκτες καθώς δεν «γλείφει εκεί που φτύνει».

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του περσινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στην πορεία της στο παιχνίδι αλλά και στη στάση που κράτησε απέναντι στους παίκτες της.

Αυτά είπε η Κατερίνα Λένη για το MasterChef

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έλεγα τα ίδια και χειρότερα πράγματα μέσα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Με τους ευγενικούς, παρακαλώ. Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί αλλά είναι δήθεν, κουτοπόνηροι, ανήθικοι και ανέντιμοι, δεν μπορώ. Μου γυρίζουν τα μάτια.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω με κανέναν από τους παίκτες. Γιατί εκεί που φτύνω δεν ξανά γλύφω. Δεν θα πω εύκολα κάποια πράγματα ούτε είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Έχω ζυγίσει, τα έχω ξαναζυγίσει τα πράγματα αλλά για να πω ότι εσύ δεν μου κάνεις σαν άνθρωπος, θα έχει τελειώσει.

Σε ένα παιχνίδι θεωρώ, ναι, ότι βγαίνουν οι πραγματικοί χαρακτήρες. Εάν φοράς μια μάσκα, πόσο θα την φορέσεις;», σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη. Δείτε εδώ και μία μεγάλη αλλαγή που έκανε η Κατερίνα Λένη στην εμφάνισή της.

Κατερίνα Λένη The 2night Show

Αγνώριστη η Κατερίνη Λένη από το MasterChef - Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί

Είδαμε μια φωτογραφία της Κατερίνας Λένη από τα παλιά και δεν το πιστεύαμε. Η πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία τράβηξε τα περισσότερα σχόλια και ενδιαφέρον, ήταν αγνώριστη σε σχέση με το σήμερα. Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η μαγείρισσα, ήρθε πολύ κοντά με τους θαυμαστές της και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί τους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν από λίγες ώρες, η Κατερίνα Λένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ήταν εμφανισιακά στο παρελθόν, πολύ πριν την δούμε στο παιχνίδι μαγειρικής.

Στην φωτογραφία είχε ποζάρει με μαύρο μίνι φόρεμα, που "αγκάλιαζε" στην σιλουέτα της. Δείτε εδώ και την απίστευτη ατάκα που είχε πετάξει ο Σταύρος Βαρθαλίτης για την Κατερίνα Λένη. Θα «μείνετε».

Κατερίνη Λένη MasterChef instagram